MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal'ını satan Ferrari!

Beşiktaş’ın İtalyan savunmacısı, A takımla birlikte antrenmanlara çıkarılmadığı için alt yapı çalışmalarına gitmedi, İtalya’ya kaçtı. Son olarak sözleşmesini tek taraflı fesheden futbolcu, alacakları nedeniyle de UEFA’ya başvurdu.
22.08.2011 20:17

Yeni sezon için Beşiktaş’ta düşünülmeyen Matteo Ferrari, İtalya’ya kaçışının ardından şimdi de sözleşmesini tek taraflı feshederek, siyah-beyazlılar hakkında dava açtı.
Siyah-beyazlıların 2009-2010 sezonu öncesi İtalya’nın Genoa takımından 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Ferrari, özellikle geçen sezon ortaya koyduğu olumsuz performans ve sürekli yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gözden düşmüştü. Beşiktaş ile 2 yıl daha sözleşmesi olan ve yıllık 2.5 milyon euro ücret alan Ferrari, bir süre önce İstanbul’dan ayrılarak İtalya’ya dönmüştü.
Yeni sezon hazırlıkları için A takıma alınmayan ve bir süre Nevzat Demir Tesisleri’nde tek başına çalışan Ferrari, 3 Temmuz’da başlayan futbolda şike soruşturması kapsamında ifadesinin de alınacağı iddiası üzerine Türkiye’den ayrılmıştı. İtalyan oyuncunun fesih yazısını geçen hafta kulübe gönderdiği belirtildi.
Ferrari ayrıca UEFA’ya yaptığı başvuruda, kendisine ödeme yapılmadığı, sözleşmesinde yer almasına rağmen A takım ile antrenmanlara çıkarılmadığı ve hazırlık kampına götürülmediğine dikkat çekti, parasını talep etti.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.GolKartalGol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0