MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Shevchenko'dan, Beşiktaş itirafı

Dinamo Kiev'in başarılı oyuncusu Andriy Shevchenko Beşiktaş hakkında açıklamalar yaptı..
18.02.2011 14:23

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ı 4-1 yenen Dinamo Kiev'in başarılı oyuncusu Andriy Shevchenko, Beşiktaş'ın güçlü bir takım olduğunu ve daha turu atlamadıklarını söyledi.


UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup Dinamo Kiev'in Ukraynalı yıldızı Andriy Shevchenko, İstanbul'da oynamayı sevdiğini ve İstanbul'da mükemmel anılarının bulunduğunu söyledi.
Dinamo Kiev'in Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettiği maçta takımının ikinci golünü kaydeden tecrübeli futbolcu Shevchenko, İstanbul'daki anılarına önemli bir geceyi daha eklediğini belirtti.

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan haberde, Ukraynalı yıldız Andriy Shevchenko'nun şu açıklamalarına yer verildi:

"İstanbul'da oynamayı seviyorum. Burada taraftarlar harika. İstanbul'da her oynadığımda çok hoş anılarım oldu; biri dışında. 2005 UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Milan'ın Liverpool'a yenildiği maçta penaltı kaçırmıştım. İyi bir oyun oynadık ve sonuç da bizim için çok olumluydu. Ancak 'bu gece tur atladınız mı' diye sorsanız, size 'hayır' yanıtını veririm. Beşiktaş güçlü bir takım. Bu maçın ikinci yarısındaki oyunumuzu rövanş karşılaşmasında da sergilersek turu geçeriz."

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0