MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yazıcı:Tarihimizde ilk kez yaşadık

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı Şampiyonlar Ligi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..
08.12.2010 16:59

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, ''Tarihimizde ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe kazandık'' dedi.

Yazıcı, yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne dün akşam Glasgow Rangers maçıyla veda etmek durumunda kaldıklarını hatırlattı.

İskoç temsilcisi karşısında müthiş bir oyun sergilediklerini ve galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu dile getiren Yazıcı, ''Maalesef çok iyi oynamamıza rağmen sahadan 1-1'lik sonuçla 1 puan alarak ayrıldık. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum'' dedi.

Yazıcı, Bursa ve Bursaspor'un çok önemli bir süreçten geçtiğine değinerek, şunları kaydetti:

''Bursa ve Bursaspor çok önemli bir organizasyonun içinde yer aldı. Bu, ayrı bir gurur kaynağı. Avrupa'nın önemli takımlarıyla maçlar yaptık. Sonuçta herkes gibi bizler de yolumuza devam etmek isterdik ama olmadı. Tarihimizde ilk kez mücadele ettiğimiz Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe kazandık. Bursaspor, her gün üzerine birşeyler koyarak yoluna devam ediyor. Göreve geldiğimizde Avrupa kupalarına oynayan Bursaspor sözü vermiştik. Bu kadar kısa zamanda neler olduğunu herkes gördü. Ligi şampiyon olarak tamamlayarak Avrupa Şampiyonlar Ligi arenasında yer aldık. Bursa ve Bursaspor taraftarı büyük başarıları her zaman hakediyor. Bizler de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.''

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0