MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DZEKO , FENERBAHÇE İÇİN Mİ GELDİ

Fenerbahçe'ye transfer haberleri nedeniyle sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıran Edin Dzeko'nun menajeri Mirsad Türkcan yıldız ismin Türkiye'ye tatil için geldiğini açıkladı. Fenerbahçe kongre üyesi Mehmet Düren'in yaptığı paylaşım ise kafaları kar
İtalya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Roma’nın Bosna Hersekli golcüsü Edin Dzeko, tatil için Türkiye’ye geldi… Oyuncunun Türkiye’ye gelişi Fenerbahçe taraftarlarını transfer söylentileri nedeniyle heyecanlandırmıştı.
1-051.jpg

Sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı’na gelen Dzeko ile ilgili oyuncunun menajeri Mirsad Türkcan, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Türkcan, “Dzeko, Türkiye’ye tatil için geldi. İstanbul’dan Dalaman’a geçecek.” ifadelerini kullandı. Roma ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon tüm kulvarlarda forma giydiği 40 maçta 14 kez fileleri havalandırdı.

Öte yandan akşam saatlerinde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Düren sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Edin Dzeko ve Mirsad Türkcan ile birlikte çekildikleri fotoğrafı twitter’da paylaşan Düren ‘Fazla söze gerek yok Edin Dzeko’ yazarak sarı lacivert kalp emojisi kullandı. Mehmet Düren’in bu paylaşımı transfer söylentilerini bir kez daha gündeme getirerek kafaları karıştırdı. Mehmet Düren aynı zamanda Muğla Gökova Ören Marina’nın da sahibi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0