MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Azeri boksör Türkiye’ye iltica etti

Atletizmde Guliyev’in Türkiye’yi tercih etmesinin ardından bir benzer olay da boksta yaşandı. Azeri boksör Memmedov Türkiye’ye iltica ederek çalışmalarına Malatya’da devam ediyor.
21.03.2011 14:58

Azerbaycan'da birçok şampiyonada derecesi olmasına rağmen milli takıma alınmadığını ileri süren boksör Vicay Memmedov, Türkiye'ye iltica ederek çalışmalarına başladı.

Memmedov, Azerbaycan'da düzenlenen ulusal birçok şampiyonada birinci olduğunu ancak milli takıma alınmadığını belirterek, ikinci ve üçüncü olanların milli takıma alınmalarına üzüldüğü için Türkiye'ye geldiğini söyledi.''Halam Malatya'da bir Türk ile evli'' diyen Vicay Memmedov, Türkiye'de boks yapabilmek için halasının yanına geldiğini anlattı.

TÜRKİYE’DE YENİDEN DOĞACAĞIM
Memmedov, ''Halam beni Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Aziz Bayduz'la tanıştırdı. Aziz hoca Türkiye'de başarılı olanın yükseldiğini anlattı. Beni çalıştıracağını ve şampiyonalara götüreceğini söyledi, ona güveniyorum'' diye konuştu.Boksu, ''Özümün bir parçası'' diye tanımlayan Vicay Memmedov, Türkiye'de herşeyin daha güzel olacağını ifade etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü boks antrenörü ve Malatya Turgut Özal Boks İhtisas Kulübü Başkanı Aziz Bayduz da Vicay Memmedov'un lisans işlemleri ile ilgilendiğini anlattı.

Bayduz, ''Vicay'ın lisans işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile temasa geçtik. Türkiye Boks Federasyonunu da haberdar ettik. Vicay, artık kulübümüz adına dövüşecek. Azerbaycan Boks Federasyonundan yazı istedik, yazıyı gönderdiler. Vicay, ülkesinde büyük baskı görmüş. Şampiyon olmasına rağmen önem vermemişler. Burada kendisine bunları unutturacağız'' dedi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0