MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3322
EURO
35.1608
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Hacıosmanoğlu için eylem hazırlığı

Meslektaşları Çağatay Şahan ve triosunun Avni Aker Stadı’nda 4 saat alıkonulmasını protesto etmek için hakemler harekete geçti.
03.11.2015 12:05

Merkez Hakem Kurulu’nda bugün yapılacak toplantıda maçlara en az 10 dakika geç çıkma kararı görüşülecek. Eğer '10 dakika kararı' çıkarsa, bu eylem hakemlerin bugüne kadar yaptığı en büyük protesto gösterisi olacak. Bu arada İstanbul Barosu avukatlarından Tuba Torun da, kadınlara yönelik sözleri nedeniyle İbrahim Hacıosmanoğlu'na suç duyurusunda bulundu.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Gaziantepspor maçı hakemi Çağatay Şahan ve yardımcılarını Avni Aker Stadı’nda 4 saat süreyle alıkoymasına, hakemler yapacakları eylemle tepki koyacak.

GÖZLER MHK’DE

Hakemler bu hafta oynanacak maçlara 10 dakika geç çıkmayı planlanıyor. Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve hakem camiası bugün yapacağı toplantıda durum değerlendirmesi yaparak nihai kararını verecek. Toplantı öncesi hakim olan görüş tüm liglerde oynanacak olan maçlara en az 10 dakika geç çıkarak, Şahan ve arkadaşlarına yapılan muameleye tepki göstermek yönünde.

BİR İLK OLACAK

Eğer “10 dakika” kararı çıkarsa bu hakemlerin bugüne kadar yapmış olduğu en büyük eylem olacak. Geçmişte de maçlara geç çıkıldığı olmuş ancak bu kadar uzun süreli bir protesto ilk kez gerçekleşecek.

YARGIYA GİDECEKLER Mİ?

Hakemlerin, Hacıosmanoğlu’na karşı yargı yoluna başvurup başvurmayacağı en önemli merak konularından biri... MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu’na bu konuyu da sorduk. Müftüoğlu, Şahan ve yardımcılarıyla yapacakları görüşmenin sonucuna göre buna karar vereceklerini söyledi.

İFADEYE ÇAĞRILABİLİR

İstanbul Barosu avukatlarından Tuba Torun, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kadınlara yönelik sözleri nedeniyle suç duyurusunda bulundu. Bu başvuruyla birlikte savcılığın Hacıosmanoğlu’nu, hakemleri alıkoymasına dair beyanları nedeniyle de sorgulayabileceği kaydedildi. Hukukçular daha önce savcılığın bir şikayete gerek duymadan resen Hacıosmanoğlu hakkında hakemleri alıkoymaktan ötürü sorgulaması gerektiğini dile getirmişti. TFF’nin ise, 6222 sayılı Şiddet Yasası nedeniyle gereken girişimlerin yapılacağını açıklamasına rağmen henüz bir adım atmadığı öğrenildi.

İSTANBUL HABER AJANSI

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0