MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cavcav'dan olay yaratacak açıklamalar!

Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, kulüp başkanlığının üç dönemle sınırlandırılmasıyla ilgili çalışmalar hakkında sert bir açıklama yaptı.
06.11.2013 16:59

Yeni bir kanun taslağı ile birlikte spor kulüp başkanlarına en fazla üç dönem sınırı getirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, büyük tepki çekecek demeçler verdi.35 yıldır Ankara temsilcisinin başkanlığını yapan Cavcav, "Spor Bakanlığımız özellikle spor kanununun çıkması için, Kulüpler Birliği Başkanı olarak bana resmen talimatını vermiş durumda. Bizim zaten yarın Ankara'da kulüpler birliği toplantısı var. Bu konuları orada gündeme getirmeye çalışacağız." dedi. 

İŞ BİTMEDEN KONUŞMAK OLMAZ

Bakanlığın e-bilet için attığı adımlara da değinen tecrübeli spor adamı, "Bakanlığımızın ve Federasyonumuzun özellikle istediği e-bilet uygulaması ile ilgilide bir çalışmamız var. Bununda kararını kulüpler olarak almış olacağız. Sayın Başbakanımız sporun içerisinden gelen biri. Ülke olarak da güvendiğimiz biri. Allah ona bir zeval vermesin ve başımızdan da eksik etmesin. Ama bu uygulama olduktan sonra konuşulur. Şu anda bir şey söylemek doğru olmaz." ifadelerini kullandı.


BEN BAŞBAKAN OLSAM...

Süper Lig'de en uzun süre başkanlık görevini idame ettiren isimlerin İlhan Cavcav ve Aziz Yıldırım olması hatırlatılınca bu konuya da değinen duayen başkan, bu tip mevzular hakkında konuşmak istemediğini belirterek, rdquo;Tüm kulüplerin İlhan Cavcav gibi başkanı olmasını isterim. Kimseye bir tek kuruş borcu olmayan kendi yağıyla kavrulup kendi yağıyla ligi devam ettiren 35 yıldır bu kulübün başında olan bir başkanım. Bütün kulüp başkanlarımız 2-3 veya 5 sene kulüp başkanlığı yapıp bir sürü arkada borç harç bırakarak gelecek yönetimlere büyük külfetler yüklüyorlarsa, bende başbakan olsam 3 sene değil bir sende bir başkan değişmesini isterim." diye konuştu.


DÖRT BÜYÜKLER BORÇ İÇERİSİNDE!

Türkiye'nin dört büyük kulübünün de borç batağında olduğunu söyleyen başkan, "Bunları yapabilmek için mutlaka kulüp başkanlarının kulüpleri borca sokacak bütçesini aşan bir yatırım yapacak girişimlere girmemesi lazım ancak parası olsa her türlü yatırımı yapabilir. Ama bakıyoruz Türkiye'nin 4 büyük güzide kulübü var. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor .Bunlar borç içerisinde. Kimisinin 400-300 milyar borcu var. Bence Başbakan doğru söylüyor. Ben olsam, bu kulüplerin başında olan insanların bir tanesini spordan, kulüp başkanlığından onları resen azlederim. Ve o adamlara, bu kulüpleri bu şekilde borçlandıranlara ömrü billah o kulübün kapısının içerisinden sokmam. Bunu ben İlhan Cavcav olarak söylüyorum. rdquo; şeklinde konuştu.


Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0