MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3322
EURO
35.1537
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaray, pazartesi günü şov yapacak!

Galatasaray, anlaşma sağladığı üç ismi pazartesi günü kamuoyuna açıklayacak. Denizli'nin istediği diğer isimlerin ise transfer dönemi sonuna kadar takıma kazandırılmak istendiği belirtildi.
02.01.2016 11:29
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’da transferde kritik gün pazartesi olarak belirlendi. Ligin ilk yarısını hayal kırıklığı ile bitiren sarı-kırmızılıları devre arasında hareketli bir süreç beklerken, önümüzdeki haftanın ilk günü adeta bir gövde gösterine dönüşecek.

Mustafa Denizli’nin verdiğin rapor neticesinde Avrupa’yı karış karış inceleyen ve görüşmelerde bulunan Galatasaraylı yöneticiler, işini bitirdiği 3 oyuncunun ismini pazartesi günü kamuoyuna açıklayacak.

Genel sekreter Fatih İşbecer, menajer Cenk Ergün ve Sportif AŞ üyesi Mehmet Özbek tarafından yapılan görüşmeler sonunda büyük mesafe kat edildiği belirlendi. Yönetim bu güne kadar Ryan Donk, Ricardo Van Rhijn, Oussama Tannane, Ciro İmmobile, Kevin Diks, Thomas Meunier gibi isimler ve kulüpleriyle temas kurmuştu.

Cim-Bom’un yeni haftaya Donk’la beraber iki futbolcunun ismini açıklayarak hızlı bir giriş yapacağı ifade edildi. 3 oyuncunun resmi işlemleri ise 5 Ocak’ta yapılacak. Sarı-kırmızılılar kalan 3 transferi ise ikinci transfer döneminin sonuna kadar bitirmeyi arzuluyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0