MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3335
EURO
35.1875
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ALEX MORGAN, İNGİLİZLERİ ÇILDIRTTI

ABD'li futbolcular Tayland'ı 13-0 yendikleri karşılaşmada da her golden sonra yaptıkları abartılı sevinç hareketleri nedeniyle eleştirilmişti.
ABD'nin İngiltere'yi 2-1 yenerek Kadınlar Dünya Kupası'nda finale yükseldiği karşılaşmada Alex Morgan'ın gol sevinci tartışma yarattı. ABD'lü futbolcular Tayland'ı 13-0 yendikleri karşılaşmada da her golden sonra yaptıkları abartılı sevinç hareketleri nedeniyle eleştirilmişti.

FIFA Kadınlar Dünya Kupası’nda finale yükselen ABD, yine bir gol sevinci krizi yarattı. Grup maçlarında Tayland karşısında alının 13-0’lık galibiyette her gole abartılı sevindikleri için tepki çeken ABD’li futbolcular, yarı finalde İngiltere karşısında alınan 2-1’lik galibiyette de gol sevinci nedeniyle eleştiri aldı. Takımının ikinci golünü atan Alex Morgan, yaptığı sevinç gösterisi nedeniyle İngilizler tarafından sert eleştiri aldı.

Karşılaşmayı beIN Sports için yorumlayan Juventus’un İngiliz golcüsü Lianne Sanderson, Alex Morgan’ın attığı golden sonra çay içme hareketi yapmasını “İğrenç” olarak nitelendirdi. Her futbolcunun attığı gole istediği gibi sevinebileceğini söyleyen Lianne Sanderson “Ancak rakip takıma da saygılı olunmak zorunda… Rencide edici, alay içeren sevinç hareketleri hoş değil… Bunu büyük bir saygısızlık olarak görüyorum” dedi.

“Çay bizim için önemli bir içecek” diyerek sözlerine devam eden Lianne Sanderson “Ben pek çay içen bir kişi değilim. Ancak çay bizimle özdeşleşmiş, İngilizlerin önemverdiği bir içecek… Bu nedenle Alex Morgan’ın gol sevinci hoş değildi” ifadelerini kullandı.

İngiliz taraftarlar da sosyal medya üzerinden Alex Morgan’ın çay içme hareketi yaptığı gol sevincine eleştiri yağdırdı.

 

 
ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ise Alex Morgan’ın gol sevinci fotoğrafını kullanarak yaptığı Twitter paylaşımında “O çayı hak ettiğiniz için tebrikler… Finale” yazdı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0