MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3335
EURO
35.1971
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEDİYE YERİNE, MAAŞIMIN 1'Nİ ÖDEYİN

Thomas Heurtaux, önce "Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim" diye başladığı mesajında Ankaragücü'ne ağır göndermede bulundu.
Ankaragücü'nün Fransız futbolcusu Thomas Heurtaux, doğum gününde kulübü ile ilgili attığı mesajla gündeme oturdu. 31 yaşına basan Thomas Heurtaux, önce "Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim" diye başladığı mesajında Ankaragücü'ne ağır göndermede bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon üst üste yaptığı devre arası transferleriyle kadrosunu güçlendiren ve kümede kalan MKE Ankaragücü'nde Fransız savunmacı Thomas Heurtaux'nun paylaştığı doğum günü mesajı şoke etti. 3 Temmuz doğumlu 31 yaşındaki Fransız stoper, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Merhaba Ankaragücü, doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Bana bir hediye vermek isterseniz, ödenmemiş 9 aylık maaşımın 1'ini ödeyebilirsiniz. Pazartesi görüşürüz” dedi.

Fransız futbolcunun paylaşımı sonrası geçen sezon devre arasında krizle takımdan ayrılan Moestafa El Kabir de cevaben “Çılgınsın! İyi dileklerimle!” şeklinde bir Tweet attı.
2-057.jpg
Heurtaux'nun ilginç paylaşımına cevap veren bir diğer futbolcu da Thibault Moulin oldu. Geçen sezon PAOK'tan kiralık olarak Ankaragücü forması giyen Moulin, “Aynı gemideyiz kardeşim. Bekliyoruz…” dedi.

 

 
Taraftarların tepki gösterdiği Thomas Heurtaux geçen sezon sadece 5 maçta görev yapmış ve 144 dakika sahada kalabilmişti. Thibault Moulin ise 20 maçta 1218 dakika sahada kalmış, gol ve asist katkısı verememişti. El Kabir ise 16 maçta 1344 dakika sahada kalmış ve 6 gole imza atmıştı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0