MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.326
EURO
35.1291
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GALATASARAY'DA TRANSFER DURMAZ

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferlerle ilgili GS TV'ye açıklamalarda bulunurken sarı kırmızılı takımın yeni transferleri Adem Büyük, Ryan Babel ve Valentine Ozornwafor da görüşlerini paylaştı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, yeni transferleri Ryan Babel, Adem Büyük ile Valentine Ozornwafor ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Mustafa Cengiz, GSTV’ye yaptığı açıklamada, kadrolarına 3 değerli futbolcu dahil ettiklerini belirterek, “İkisi zaten taraftarlarımızın bildiği futbolcular. Galatasaray’a ve camiaya yakışır şekilde terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerine inanıyorum. Valentine de çok genç bir oyuncu. Onun da uzun yıllar Galatasaray’a hizmet edeceğini, uzun vadede defansımızı toparlayıcı olacağına inanıyoruz. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Cengiz, “Transfer durmaz, Galatasaray 12 ay boyunca buna çalışır. Ben burada hem oyuncu izleme ekibimize hem de hocamız başta olmak üzere teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Onların çalışmaları durmuyor. Takımımızın en iyi halde, en geniş kadroyla sürmesi ve finansal fair play kuralları içerisinde devam etmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu doğrultuda çalışıyoruz.” diye konuştu.

Hollandalı futbolcu Ryan Babel, Galatasaray’a transfer olmaktan dolayı mutlu olduğunu anlatarak, “Bu transferi ilginç bir transfer olarak değerlendirebilirim. Maceramın böyle devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve çok minnettarım. Umarım sahip olduğumuz ekibe ekstra şeyler katabilirim. Umarım Galatasaray ile kupalar kazanırım. Şimdiden fazlasıyla destek mesajı alıyorum. Umarım beni desteklemeye devam ederler ve ben de onlara bunun geri dönüşünü yapabilirim.” şeklinde görüş belirtti.

Adem Büyük, kendisine güvenenleri mahçup etmemek için elinden geleni yapacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin en büyük camiasına geldiğim için çok mutlu ve gururluyum. Bana güvenenleri, inananları mahcup etmemek için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Böyle büyük bir camiada, böyle büyük bir taraftarı arkanıza alarak oynarsanız daha da iyi olacağınıza inanıyorum. Geçen sene bunun örneğini gördük. Bu sene de inşallah aynı şekilde devam eder, yeni şampiyonluklara yelken açarız.”

 

 
Nijeryalı futbolcu Valentine Ozornwafor ise transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “Burası benim için bir rüyanın gerçeğe dönüştüğü yer. Bir çocukken böyle büyük bir kulüpte, harika bir atmosferde, harika insanlarla çalışmak ve oynamak en büyük hayalinizdir. Bu yüzden bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyum.” ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0