MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.331
EURO
35.1881
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DENİZLİSPOR'DA TAKDİRLİK KAMPANYA

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun, kadın seyircilerini dikkate alarak yeni bir proje geliştirdiği belirtildi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, "aile tribünü" uygulaması başlattı. Denizlispor, taraftarlarının eş ve çocuklarıyla maçları izleyebilmesi için "aile tribünü" uygulamasını başlattı. Kulüp, şehit ailelerinden 2 kişiye ve gazilere ücretsiz kombine bileti temin edecek.

Spor Toto Süper Lig’in çiçeği burnunda ekiplerinden Denizlispor, taraftarlarının eş ve çocuklarıyla maçları izleyebilmesi için “aile tribünü” uygulaması başlattı. Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun, kadın seyircilerini dikkate alarak yeni bir proje geliştirdiği belirtildi.

Açıklamada, yönetim kurulunun, aile olarak tribünlerde yerini almak isteyen taraftarlarının bu isteğine önem verdiği ve maraton tribünün bir bölümünün “aile tribünü” olmasını kararlaştırdığı aktarılarak, şunlar kaydedildi: “Bu proje ile ailelerin ve kadınların tribünlerde yerini alması hedeflenirken, maraton tribününün F, G, H bloklarından bilet alan taraftarlar, eşleri ve çocukları ile maç izlemenin keyfini yaşayacak. İnternet üzerinden satışa kapalı olacak ‘aile tribünü’nün bilet satışları, Denizli Atatürk Stadyumu’nda bulunan Passolig gişelerinden yapılacak.”

Açıklamada ayrıca, kombine fiyatlarının açıklanmasının ardından gelen yoğun talep üzerine yeni bir düzenleme yapıldığı, fiyatlarda 20 Temmuz’a kadar indirim uygulanacağı belirtildi. İndirimli kombine biletlerin yarından itibaren satışa sunulacağının aktarıldığı açıklamada, “Ayrıca şehit ailelerinden 2 kişiye ve gazilere ücretsiz kombine bilet sağlanacak. Öğrenci, şehit yakınları ve gazilerden indirimli kombine bilet almak isteyen taraftarlar ise öğrenci belgesi, şehit yakını ve gazi olduklarını belirten belgelerle Passolig gişelerinde işlemlerini gerçekleştirebilecek.” ifadeleri kullanıldı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0