MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Barça, Bilbao'yu dağıttı! Arda asist yaptı

İspanya Ligi'nde barcelona, Athletic Bilbao'yu 6-0 yenerken Arda Turan asist yaptı.
18.01.2016 02:39
İspanya Ligi'nde 20. hafta maçında Barcelona ile Athletic Bilbao karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan maçta kazanan 6-0'lık skorla ev sahibi Barcelona oldu. Oyuna ikinci yarı Lionel Messi'nin yerine giren milli futbolcumuz Arda Turan, Luis Suarez'e asist yaptı. 

KALECİ ATILDI, MESSI VE NEYMAR GOLLERİNİ ATTI!

Athletic Bilbao'da kaleci Gorka Iraizoz, 4. dakikada Luis Suarez'i ceza sahasında düşürerek hem penaltıya sebep oldu hem de oyundan atıldı. 7. dakikada topun başına geçen Lionel Messi penaltıyı gole çevirerek Barcelona'yı 1-0 önde geçti.

Camp Nou'da dakikalar 31'i gösterdiğinde bu kez sahneye Neymar çıktı. Brezilyalı yıldızın golüyle Barcelona skoru 2-0 yaptı ve soyunma odasına bu skorla gidildi.

MESSI 2012'DEN SONRA İLKİ YAŞADI

ARDA MESSI'NIN YERİNE OYUNA GİRDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına çıkarken ayağında hafif bir sakatlık olan Lionel Messi, soyunma odasından gelmedi. Teknik direktör Luis Enrique, Messi'nin yerine Arda Turan'ı sahaya sürmeyi tercih etti. Arda oyuna girerken, Lionel Messi 11 Kasım 2012'de oynanan Levante maçından bu yana ilk defa bir maçın devre arasında oyundan alınmış oldu.

ARDA'DAN HARİKA PAS! SUAREZ AFFETMEDİ

Maçın 47. dakikasında Luis Suarez, 62. dakikasında ise Ivan Rakitic ile durumu 4-0 yapan Barcelona oyundan bir an düşmedi. Lionel Messi'nin yerine oyuna girmesinin ardından etkili işler yapmaya çalışan Arda Turan da asistiyle alkış topladı. Dakikalar 68'i gösterdiğinde ce zahasıan hareketlenen Suarez'i gören Arda, havadan harika pasıyla Uruguaylı arkadaşını topla buluşturdu. Arda'nın pasını iyi değerlendiren Suarez, altı pasta iyi bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi ve skor 5-0 oldu.

Ligde Barcelona formasıyla ilk maçını Granada'ya karşı oynayan ve bir asist yapan Arda, ikinci maçında da bu kez Bilbao'ya karşı asist yaparak iki karşılaşmasında da öne çıkmayı başardı.

LUIS SUAREZ'İN 29. MAÇINDA 29. GOLÜ

Barcelona'da Arda Turan 5-0'dan sonra zaman zaman gol atmak için kale önüne koşular yaparken, 6. gol Luis Suarez'den geldi. Athletic Bilbao karşısında hat-trick yapan Suarez, bu sezon 29. maçında 29. golünü kaydetti. Lionel Messi ile Neymar ise şu ana kadar 19 gol atmayı başardı.

Bu galibiyetin ardından bir maçı eksik olan Barcelona puanını 45'e yükseltirken, Athletic Bilbao 28 puanda kaldı.

Barcelona, 20 Ocak Çarşamba günü Kral Kupası çeyrek final ilk maçında Athletic Bilbao ile deplasmanda karşılaşacak. Hafta sonu ise ligde Nordin Amrabat'ın formasını giydiği Malaga'ya konuk olacaklar.
 
İstanbul Haber Ajansı 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0