MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3368
EURO
35.0772
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BEŞİKTAŞ'IN BAŞARISI İÇİN ÇALIŞACAK

Herhangi bir tazminat ödemeyeceği öğrenilen Avcı ile Beşiktaş 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Siyah-beyazlıların tecrübeli çalıştırıcıya yıllık ücret olarak 1,2 milyon euro ödemesi bekleniyor.
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Avcı'nın Beşiktaş'tan bonuslarla birlikte 1 milyon Euro alacağı belirtildi. Avcı, şampiyonluk ve Avrupa'daki başarılar için de prim kazanacak! Ve Avcı'nın açıklanmasının ardından transferde bombalar patlayacak...

Son beş sezonunu Medipol Başakşehir’de geçiren Abdullah Avcı artık Beşiktaş’ın başarısı için görev yapacak. Fikret Orman ve ekibi geçtiğimiz günlerde Abdullah Avcı ile bir araya gelmiş ve taraflar prensipte anlaşmaya varmıştı.

İmzaların önündeki tek engel 5 milyon euro'luk tazminat konusuydu. Geride kalan sezonun devre arasında Medipol Başakşehir, tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesini 2024 yılına kadar uzatmıştı. Sözleşmede yer alan maddelerden biri de Avcı’nın takımdan ayrılması durumunda görev yapmadığı her sezon başına 1 milyon euro tazminat ödemesi şartıydı.
 
Abdullah Avcı ile yapılan ön görüşmelerde el sıkışılmasından sonra beklemeye geçen Beşiktaş’a dün müjdeli haber geldi. Kulübüyle son bir görüşme yapacağını siyah-beyazlı yöneticilere ileten 55 yaşındaki çalıştırıcı, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı ikna etmeyi başardı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0