MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3368
EURO
35.0772
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SPORCULARIN ALACAKLARI ÖDENECEK

Teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte yeni sezonun planlamasını da bu yönde yapan başkan Orman ve transfer komitesi, bir çok oyuncu ile temasa geçmesine rağmen aceleci davranmıyor.
Teknik Direktör Abdullah Avcı ile beraber yeni sezonun takımını oluşturmaya çalışan Beşiktaş'ta yönetim takıma önemli oranda sınırlama getirmeyi düşünüyor.

Geçen sezon başından bu yana süre gelen ödeme sıkıntısının takımda olumsuz şartlar yarattığını ve çekilen ihtarnameler ile hukuksal olarak da zorluklar yaşandığını tecrübe eden yönetim, yeni sezonda çok geniş bir kadro kurmayacak. Bu konuda teknik direktör Abdullah Avcı’nın da onayını alan siyah beyazlı yönetim 2 kaleci ile birlikte A takım düzeyinde en fazla 22 kişilik bir kadro kurmayı düşünüyor. Geçen sezona (altyapı oyuncuları hariç) 30 kişilik kadro ile giren siyah beyazlılar, devre bitinceye kadar başta Negredo, Pepe ve Babel olmak üzere 5 futbolcuyu çeşitli sebeplerle göndermiş 3 futbolcusunu da kiralık göndermişti. Bu sayıya kadro dışı oyuncular da eklenmesine rağmen kalan 22 futbolcu ile sezonun son üç haftasına kadar şampiyonluk yarışı verildiğini gören yöneticiler bu kez kadroyu aşırı derecede şişirmeden yeni bir takım kurmanın planları içinde.

BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASIYLA TÜM SPORCULARIN ALACAKLARI ÖDENECEK

Teknik direktör Abdullah Avcı ile birlikte yeni sezonun planlamasını da bu yönde yapan başkan Orman ve transfer komitesi, bir çok oyuncu ile temasa geçmesine rağmen şartların en uygun seviyeye gelmesi için transferleri bitirme konusunda aceleci davranmıyor. Aynı zamanda Bankalar Birliği ile yapılacak olan ve bir kaç haftaya kadar nihai sonuca ulaşması beklenen özel anlaşmanın da yeni transferler konusunda etkili olacağı kulüp içinden gelen bilgiler arasında. Bankalar Birliği ile yapılacak anlaşmanın yürürlüğe girmesiyle birlikte, öncelikle tüm takımlarda geçmişle dönük alacakları ödeyecek olan yönetim, sonrasında minimum maliyetlerle transferleri sonuçlandıracak. Burada izlenecek yol ise son 3-4 sezondur yapıldığı gibi yine öncelik kiralama üzerinden olacak. Bonservis ödeme ve boştaki oyunculara imza parası ödeme durumu ise ikinci seçenek olacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0