MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3334
EURO
35.1703
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİZİM İÇİN GÜZEL BİR GECE OLDU

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Sergen Yalçın, karşılaşmanın ardından soyunma odasına giderken, taraftarların tezahüratı sonrasında sahaya geri dönüp tribünleri selamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın'a siyah-beyazlı taraftarların sevgi gösterisi maça damga vurdu.

Karşılaşmanın öncesinde ve 90 dakika boyunca Sergen Yalçın'a tezahüratlarda bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, karşılaşmanın ardından soyunma odasına giden eski yıldızlarını tribüne çağırdı.

Taraftarların ısrarlı tezahüratları sonrasında soyunma odasından çıkan Sergen Yalçın yeniden sahaya döndü ve tribünleri selamladı.


Sergen Yalçın, maçın ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Normal performansımızın altında oynadık. Geçen hafta da 45 dakika böyleydik. Beşiktaş önde baskıyla başlayınca oyunu istediğimiz gibi yönlendiremedik. Oyun olarak çok vasat bir maçtı bana göre. Son dakikada beraberliği alabilirdik ama olmadı. Son yaşadığımız olaylar düzenimizi bozdu. Belki bundan sonraki süreçte biraz zorlanacağız ama çocuklar elinden geleni yapmaya çalışıyor. Çok zor bir durumda göreve başladık, yukarılara da çıktık.

Yıllarca Beşiktaş'ta oynadım. Kupalar, şampiyonluklar, Şampiyonlar Ligi... İnsanı duygulandırıyor tabii böyle şeyler. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Demek ki oynadığımız dönemde bir iz bırakabilmişiz. Ama bunu teknik direktörlük olayıyla karıştırmayalım. O başka bir şey. Benim için unutulmayacak bir geceydi. Hepsine teşekkürler."

Yalçın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş maçına farklı beklentilerle çıktıklarını belirterek, "Çok istediğimiz bir oyun olmadı. Hücumda çok iyi işler yapan ekibiz, o bağlantıyı kurmakta zorlandık. Beşiktaş'ın baskıyla başlaması bunda etken oldu. Oyun kurdurtmadılar." dedi.

Seyir zevki olmayan bir oyunu geride bıraktıklarını kaydeden Yalçın, "Vasat bir maçtı, mücadele daha fazlaydı. Ligde beklentimiz de kalmadı. Sadece bitirmek için devam edeceğiz. Ne kadar yukarıda bitirirsek o kadar iyi." diye konuştu.

Takımdaki oyuncuların yaşadığı trafik kazasını da hatırlatan Yalçın, "Acı bir olay var, psikolojimizi çok bozdu. Sezonun bitmesi bizim için en hayırlısı olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaşlı taraftarların kendisine gösterdiği sevgiye değinen Yalçın, şunları söyledi:

"Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş'ta uzun yıllar oynadım. Şampiyonluklar, kupalar kazandım. Çok önemli maçlar oynadım, eski statta değerli goller attım. 100. yılda hatırlanacak golüm var. Duygusal bir gece oldu. Böyle sevgileri görmeye ihtiyacımız oluyor. Her yönüyle bizim için güzel bir gece oldu, sadece maçı kaybettik."

Adı Beşiktaş teknik direktörlüğü için de geçen Sergen Yalçın, "Sevgi gösterisini bununla bağdaştırmamak lazım. O farklı iş, farklı deneyim. Alanyaspor'da çalışıyorum. Teklif almadım. Teklif gelmediği için yorum yapmak zor. Neresindeyiz, içinde miyiz dışında mıyız bilmiyorum. Kimseyi zor durumda bırakmak istemiyorum. Kısmetse illaki bir gün olur. Alanyaspor yönetimiyle de gelecek sezon için olmadı. Doğal olarak bir planlama yapmadık." yorumunu yaptı.

Taraftarların sosyal medyada takımın yeni hocası diye paylaşımda bulunması için ne söyleyeceği yönündeki soruya Yalçın, "(Bir gün kavuşacağız) diyelim." ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0