MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3363
EURO
35.099
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İKİ MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

Beşiktaş'ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida ülke basınına özel açıklamalarda bulundu.
Ligde en azından ilk 2'ye girip, Şampiyonlar Ligi fırsatı yakalamak isteyen Beşiktaş'ta, Trabzonspor maçında hedef mutlak 3 puan. Bu hafta sonunda oynanacak 2 karşılaşmanın ligin kaderini belirleyeceğini belirten Domagoj Vida ülke basınına açıklamalarda bulundu.

İKİ MAÇI DA KAZANMAK İSTİYORUZ

"Bu hafta sonu Galatasaray ve Başakşehir birbirleriyle oynuyor. Buradan bizim lehimize bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. Bizim de Trabzon'la zor bir maçımız var. Umarım kalan 2 maçı da galibiyetle bitiririz."

SONUNU HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM

"Elbette kendimize güveniyoruz. Ama bazı alanlarda şansımızı iyi kullanamadığımızı da söylememiz gerekir. Bu oyunda bize de fırsatlar geldi. Sadece Galatasaray maçını bile kazanabilseydik farklı olurdu. Ne yazık ki biz o fırsatı kullanamadık. Ancak kaybetmemiz için başka koşullar da vardı. Ve şimdi sadece umut edebiliyoruz. Burada ben mutluyum ve Beşiktaş'ta kalmak istiyorum. 30 yaşına geldim. Ancak kariyerimin sonunun ne olacağını düşünmüyorum. Sağlığım yerindeyken çalışıyorum ve bu seviyede oynayabildiğim sürece sahalarda olacağım."

TATİL YAPMADIM

"Vida, Dünya Kupası'ndan döner dönmez Beşiktaş'la yorucu bir maratona başlamasını da şöyle açıkladı: Tatilim çok kısaydı. Denize gittiğimizde de hayranlarımın ilgisinden dinlenemedim. Her gittiğim yer bir partiye dönüyordu. Bu anlaşılır bir şey, kimseyi reddedemezsin. Bir tatil değildi yani. 2-3 maç kaçırdım ama hızla takıma döndüm. Biz profesyoneliz ve sorumluluklarımızı yerine getirmek zorundayız. Tanrı'ya şükür, sakatlanmadan devam ediyorum."

GOLLERİM DÜRÜSTLÜK ÖDÜLÜM

"Vida, biri kafa, ikisi ayakla 3 gol attığını belirterek, şu yorumu yaptı: Bizim asıl işimiz rakip hücum oyuncularını durdurmak. Kaleciyle birlikte golcüleri savuşturmak. Ben bu görevimi dürüstçe yapmaya çalışıyorum. Attığım 3 gol de işimi dürüst yapmanın bir ödülü."

LİVERPOOL'U TUTUYORUM

"Vida, Liverpool ile Tottenham arasında 1 Haziran'daki Şampiyonlar Ligi finalinde, yakın arkadaşı Dejan Lovren'den dolayı Liverpool'u destekleyeceğini söyledi."

KAYNAK: AKŞAM
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0