MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Boluspor'dan,eski Başkan'a ziyaret

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri eski başkan Necip Çarıkçı'yı ziyaret etti.
06.12.2010 16:00

Sezon başından bu yana kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra Boluspor'a destek veren birçok kesimi ziyaret eden Başkan Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, son olarak eski başkan Necip Çarıkçı'yla makamında bir araya geldiler.

Ziyarete Tuncer Şengün, Ercan Albayrak, Nejat Öztürk, Osman Kayışoğlu, Dursun Kayman, Hüseyin Kayalıoğlu, Abdullah Koca ve Nevzat Güler katıldı.

Necip Çarıkçı'ya, bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Emin Semercioğlu, "Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte değerli başkanımız Necip Çarıkcı'yı bizzat makamında ziyaret etmek için geldik. Zaten karşılıklı istişarelerimiz her zaman oluyor. Boluspor'a gönül veren, Boluspor'la hayatının yarısını paylaşanlara Boluspor formasını getirip, giydiriyoruz. Bunu yaygınlaştıracağız. Boluspor'a hizmetlerinden, sağlamış olduğu kaynaklardan ve bundan sonrası içinde 'Başkanım, her zaman yanındayız' diyen Necip Çarıkcı'ya yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Moral ve motivasyon bir takımın başarısının yarısıdır. Biz takımın moralini üst seviyede tutmak isterken, maalesef Bolu'da abuk subuk şeylerle uğraşanlar var. Boluspor bir markadır. Bu markayı hiçbir zaman kötü durumu düşürmememiz ve kredimizi sarsmamamız lazım. A2 takımımızdan 4-5 oyuncumuz A takımla çalışıyor ve hoca bu çocukları beğeniyor. A takımında ise 6 futbolcumuz 20-21 yaşlarında. Böyle baktığımızda Boluspor'un geleceği de aydınlık görülüyor. Huzurunuzda tüm eski başkan ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Duymayanlar duysun" diye konuştu.

Eski Başkan Necip Çarıkcı ise Emin Semercioğlu'nun ve Boluspor yöneticilerinin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Necip Çarıkcı, Boluspor'a başkanlık etmenin çok zor bir iş olduğunu söylerken, her zaman olduğu gibi bundan sonrada Boluspor'u desteklemeye devam edeceğini ifade etti.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0