MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cimbom'da Douglas sesleri

Galatasaray'da teknik heyetin ilk düşüncesi stoper transferi.
06.08.2015 12:23

Orta sahanın iki önemli ismi Felipe Melo ile Hamit Altıntop’un durumlarının belirsizliği nedeniyle bu alana transfer yapılması herkesin ilk beklediği hamle. Melo’nun ayrılığın kıyısında olması, Hamit’in ise sakatlanması nedeniyle bu kritik bölgenin yine önemli bir oyuncu ile doldurulmasını taraftar beklerken teknik heyetin önceliği ise stoper.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklar ve cezalar nedeniyle bu alanda oldukça zorlanan Hamza Hamzaoğlu ve ekibi yönetimden bu alana takviye isterken ilk isim ise Kamil Glik’ti. Torino forması giyen Polonyalı stoper için uzun süre uğraşan sarı-kırmızılılar oyuncuyu ikna etse de bir türlü İtalyan ekibini 15 milyon Euro’luk bonservis bedelinin altına indiremedi.

KİRALIK YOK!

Bu transfer kesin olarak kapanınca savunmacı listesinde yer alan Douglas Silva’ya rota çevrildi. Hava toplarındaki hakimiyeti ile Hamzaoğlu’nun listesine giren Dnipro’nun Brezilyalı oyuncusu güçlü fiziği ile de teknik heyetin tam da aklındaki oyunculardan. İşte bu nedenle Ukrayna ekibi ile masaya oturmaya hazırlanan G.Saray bu oyuncuyu ise bonservisiyle almak istiyor. 25 yaşındaki stoperin de G.Saray’ı istemesi işleri kolaylaştırırken Semih ve Chedjou’nun yanına Douglas Silva takviyesi ile teknik heyet de sezon boyunca stoperde sorun yaşamak istemiyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0