MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

F.BAHÇE, MURİÇ OLMAZSA OLMAZ DEĞİL

Geçen sezonun devre arasında küme düşme hattındaki Çaykur Rizespor’a Aatıf’ı veren sarı-lacivertliler, aynı kolaylığı Muriç transferi için Karadeniz kulübünden alamadı.

Aatıf Chahechouhe'yi geçen sezon devre arasında büyük bir kolaylık sağlayarak Rizespor'a veren Fenerbahçe, aynı tavrı bu sefer Muriç transferi için Rize ekibinden bekledi ancak umduğunu bulamadı.


Bu yüzden Muriç transferinde beklemeye geçen sarı-lacivertlilerde yöneticiler kendi arasında, “Biz en zor dönemlerinde Aatıf'ı onlara verdik. Oyuncuyu bile biz ikna ettik. Ancak dost olarak gördüğümüz Rize kulübü Muriç transferinde bize hiç kolaylık sağlamadı” şeklinde konuştu.

MENAJERİ HALUK CANATAR, FİYAT YÜKSELTİYOR

Muriç transferinin bu kadar çıkmaza girmesinin en önemli sebebinin menajer kaynaklı olduğu öğrenildi. Kosovalı santrforun çok fazla takımla görüşmesi ve Muriç'i önermesi, fiyatı gereğinden fazla artırdı. Bunu da koz olarak kullanan Rize Kulübü, belirlediği yüksek fiyatta geri adım atmıyor.

MURİÇ OLMAZSA OLMAZ DEĞİL

Muriç, Fenerbahçe'nin forvet transferinde ilk sıralarda yer almıyor. Kosovalı oyuncuya “olmazsa olmaz” gözüyle bakmayan sarı-lacivertli yönetim çok daha iyi ve yıldız bir santrfor alacak. Muriç içinse şartların oluşması ve Rizespor'un transferde kolaylık sağlaması beklenecek.
 
Kaynak ; SKOR/ SERCAN HAMZAOĞLU
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0