MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FB.KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKAR

Fenerbahçe kazanmak için sahaya çıkacak, 4-5 maç belki aynı takımla sahada olacak ama aynı kazanma tavrıyla sahada olacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ümraniyespor mağlubiyetinin ardından, "Biz bu sonuçları alacak takım değiliz. Bunun artık süresi doldu. Fenerbahçe kendi gücünü rakibe kabul ettirecek her türlü davranışı ve tavrı göstermek zorunda" dedi. 

Ersun Yanal, "Beklemediğimiz bir sonuçtu. Hiçbir mazerete sığınmadan biz bu sonuçları alacak takım değiliz. Bunun artık süresi doldu. Fenerbahçe kendi gücünü rakibe kabul ettirecek her türlü davranışı ve tavrı göstermek zorunda. Bütün oyuncular bu bilgiye sahip. Hepsi deneyimli oyuncular. Oyunun 15 dakikalık bölümü başında bazı bölümleri oynadığımız oyunu daha fazlasına yaymak ve hep bu pozisyonları üretmek amacımız. Oyunculara bunları anlatarak uzun süreli oynamak zorunda olduğumuzu söylemek zorundayız. Bunun dışındaki oyun tavrı böyle olmamalı. Bunu ayağa kaldıracak bir zaman dilimi kısa ve hızlı. Biz bu turu geçeceğiz. Yoğun tempomuz var ve bu oyuncularımızı kullanacağız. Bir transfer dönemi var zor bir dönem. Devre arasına yaymak, hızlandırmak oldukça zor. Yetenekli, becerikli oyuncularımız var. Bazen hiç ummadığımız bir 10 kişi kalmamız oluyor. Zaman çok kısa. Onları ayağa kaldıracak olan biziz" diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0