MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KADIN HAKEM DİYE YAYIN İPTAL EDİLDİ

İran televizyonu, Almanya'da oynanan Bayern Münih - Augsburg maçını kadın hakem Bibiana Steinhaus'un yönetmesi sebebiyle yayını iptal etti.
İran Televizyonu, hafta sonunda oynanan ve Bayern Münih'in Augsburg'u deplasmanda 3-2 yendiği maçı yayınlamaktan son anda vazgeçti. Nedeni ise karşılaşmayı kadın hakem Bibiana Steinhaus'un yöneteceğinin açıklanması...

İran İslam Cumhuriyeti Yayıncısı (IRIB), Almanya Ligi'ndeki Bayern Münih'in Augsburg'u deplasmanda 3-2 yendiği maçı yayınlayacaktı. Yerel medya ve Almanya'nın önde gelen spor gazetesi Bild, IRIB'in maçı kadın hakem Bibiana Steinhaus'un yönetecek olması nedeniyle naklen yayından vazgeçtiğini duyurdu.

FUTBOLSEVERLER HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

İranlı gazeteciler, son dakikadaki bu yayın değişikliğinden dolayı binlerce futbolseverin hayal kırıklığı yaşadığını bildirdi. IRIB ise konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı.

Steinhaus, 2017 Eylül'ünde Hertha Berlin ile Werder Bremen arasındaki maçı yönetmiş ve Avrupa'nın ilk 5 liginde bir maçta görev alan ilk kadın hakem unvanını elde etmişti. 39 yaşındaki Steinhaus, geçen yıl Bundesliga'nın en iyi hakemlerinden biri olarak seçilmişti.

(NTV Spor)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0