MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MENEMENSPOR KAYYUM İŞİNE TEPKİLİ

Spor Toto 1. Lig’in yeni ekiplerinden İzmir temsilcisi Menemenspor’da kulüp yönetiminin kayyuma kalacağı iddiaları sebebiyle taraftarlar basın açıklaması yaparak duruma tepki gösterdi.
Geçtiğimiz günlerde Tahir Şahin'in kulüp başkanı seçildiği Menemenspor'da, Fikret Uzun'un açtığı dava sonucunda Menemen Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından tedbir kararı verilerek kongrede alınan kararlar askıya alınmıştı.
 
Yaşanan bu gelişmenin ardından yönetimin kayyuma devredileceği iddia edilirken, taraftarlar duruma tepki gösterdi.

Basın açıklamasında konuşan Menemenspor taraftarı Okan Sabırlı, kaos ortamının sona ermesi çağrısında bulundu. Sabırlı, “Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan takımımızın şu dönemlerde transfer, Passolig sisteminin stadımıza yerleştirilmesi hususunda çalışmalar yapılması gerekirken ortada henüz ne futbolcu ne yönetim ne de takım vardır. Bizler taraftar grubu olarak bu kaos ortamı, bilinmezlik ve umursamazlığın bir an önce son bulmasını istiyoruz. İlçemizin kanaat önderleri kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum örgütlerini Menemenspor için tek yürek olamaya davet ediyoruz. Bilinmelidir ki, Menemen kazanırsa Menemen esnafı kazanacak, Menemen'in çocukları kazanacaktır” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0