MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mourinho'dan istifa açıklaması

Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'ndeki Maccabi Tel Aviv mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulundu.
17.09.2015 13:44

Şampiyonlar Ligi'nde Maccabi Tel Aviv'i evinde 4-0 mağlup eden Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu. Mourinho, "Uzun zamandır maç kazanmadık. Çok güzel bir duygu. Ben fantastik bir menajerim. Maç kazansamda kaybetsemde. Hazard'ın kaçırdığı penaltı bizim için bir test oldu. Mutlak kazanmanız gereken bir maça çıkıyorsunuz henüz beşinci dakikada penaltı kaçırıyorsunuz. Bu ekstra negatif bir durum fakat reaksiyonumuz çok iyiydi." dedi.

'Stamford Bridge seyircisi maç boyunca seni destekledi bu konudaki düşünceleriniz?' şeklinde gelen bir soruya, "Onlardan 'Mourinho istifa' sesleri beklerdim. Bu onların gazetelerdeki saçma yazıları okumadığını gösteriyor. Bu onların hafızasının kısa olmadığını gösteriyor. Bu durumda oldukları için beni destekliyorlar. Onların düşüncesi 'Biz bu adamla 4 Şampiyonluk kazandık. Üçü onunla biri onun kurduğu takımla. Bu adam başarılı gelin arkasında duralım hiç de fena değil aldığı sonuçlar. Beşinci şampiyonluğu  da kazanabiliriz." diyerek cevap verdi.

CİTY-UNİTED-ARSENAL KAYBETTİ

Devler Ligi'nde İngiltere Premier Ligi'ndeki rakiplerinden olan Manchester United, Manchester City ve Arsenal'in kaybetmesi ile ilgili de konuşan Mourinho, "Bu kayıplar İngiliz futbolu için kötü haber. Onların Şampiyonlar Ligi'nde değil ligde kaybetmelerini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0