MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mustafa Denizli 2 golcü birden istiyor

Mustafa Denizli'den sürpriz talep... Tecrübeli hocanın, Burak'ın tekrarlayan sakatlıkları, Umut Bulut'un da inişli çıkışlı form grafiği yüzünden “Şartları zorlayıp forvete 2 transfer yaparsak iyi olur” dediği öğrenildi.
26.12.2015 19:55
Habertürk gazetesinin haberine göre; Burak Yılmaz’ın arka adale sakatlıkları Galatasaray’ın transfer politikasının da değişmesini sağladı. 

Daha önce forvete tek transfer isteyen Mustafa Denizli, Burak’ın dönüşünün uzayabileceği, ikinci yarıya da eldeki tek sağlam golcü Umut Bulut’la devam etmenin riskli olacağını düşünerek fikir değiştirdi.

Denizli’nin “Şartları zorlayıp hücum bölgesine iki takviye yaparsak daha iyi olur” dediği öğrenildi. Denizli’nin isteği doğrultusunda milli golcü Mevlüt Erdinç konusunda görüşmelerini sürdüren yönetim, ülkesine geri dönen Kevin Grosskreutz’u takasta kullanmak istiyor.

MEVLÜT HAZIR

Hannover 96’nın Panzer’i istemesi, Mevlüt’ün de Galatasaray’a sıcak bakması takasın gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor. St.Etienne’den Hannover’e geçen Mevlüt, yeni kulübüne uyum sağlayamamış ve toplam 13 maçta sıfır çekmişti.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0