MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nani varsa sorun yok! 1-0

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe Medipol Başakşehir'i Nani'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.
13.12.2015 22:30

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i Luis Nani'nin 84. dakikada attığı tek golle yenerek, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe, sahaya iyi yayılan Medipol Başakşehir'in savunmasını açmakta zorlandı. Oyunu kanatlara yönlendirerek bu bölgelerden yapılan ortalarla rakip ceza alanı içinde pozisyon arayan sarı-lacivertli takım, bunda da başarılı olamadı. En etkili pozisyonunu 29. dakikada Nani ile yakalayan ev sahibi takım, bu tehlike sonucunda gol bulamadı ve ilk yarı 0-0 berabere sona erdi.

İkinci yarı


Medipol Başakşehir, 68. dakikada Badji'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

84. dakikada Nani, güzel bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Sol çaprazda topla buluşan Portekizli oyuncu, iki rakibini geçtikten sonra ceza alanı içinde uzak köşeye düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

Fenerbahçe, karşılaşmayı 1-0 kazandı.

"Bütün planlarımızı uygulamaya çalıştık"

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldukları mücadelede eksik kalmalarına ve gol yemelerine rağmen son ana kadar rakibi zorladıklarını söyledi.

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ilk yarıda çok basit top kayıpları yaptıklarını belirterek, "68. dakikada kırmızı kart görmemize ve golü yememize rağmen oyunu sonuna kadar zorladık. Kazanmak için geldik, bütün planlarımızı uygulamaya çalıştık" dedi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0