MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nefesler tutuldu, dev derbiye doğru!

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmaya sayılı saatler kala heyecan dorukta.
27.09.2015 16:02
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftası müthiş bir futbol heyacanına sahne olacak.

Beşiktaş ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda konuk edecek. Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun ilk derbisini ise Halsi Özkahya yönetecek. Derbide yardımcı hakemler olarak Baki Tuncay Akkın ve Hakan Yemişken, dördüncü hakem olarak Özgür Yankaya, ilave yardımcı hakemler olarak da Ali Palabıyık ve Süleyman Abay görev yapacak.

OĞUZHAN GELİYOR QUARESMA KULÜBEYE

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Oğuzhan orta sahada Atiba'nın yanındaki yerine geçerken Gençelrbirliği maçındaki performansı tartışmalara sebep olan Quaresma'nın da derbiye kulübede başlaması bekleniyor.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel kadrosu; Tolga - Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic - Oğuzhan, Atiba - Gökhan, Sosa, Olcay - Gomez

MARKOVİC VE KJAER SAHADA

Sarı Lacivertlilerde ise sakatlığı geçen Kjaer'in defansta Alves'in yanındaki yerini alması bekleniyor. Bursaspor maçındaki performansı beğeni toplayan yeni transfer Markovic'in ise derbide ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

İşte Fenerbahçe'nin muhtemel kadrosu; Volkan - Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali - Mehmet Topal, Meireles, Ozan - Markovic, Van Persie, Nani  

DERBİ ÖNCESİ...

Süper Lig'de 6. haftaya Fenerbahçe 4 galibiyet, 1 beraberlik sonucu topladığı 13 puanla lider girerken, Beşiktaş ise 3 galibiyet, birer beraberlik ve yenilgiyle 10 puan ve gol averajıyla ikinci sırada yer alıyor.

Derbide seyirci avantajına sahip Beşiktaş, rakibine ligdeki ilk yenilgisini tattırarak, taraftarlarına "çifte bayram" yaşatmak amacında. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde geride kalan 2 sezonda oynadığı 8 derbiyi de kazanamayan siyah-beyazlılar, Şenol Güneş yönetimindeki ilk derbide bu hasretine son vermek istiyor.

Taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek Fenerbahçe ise deplasmandan galibiyetle dönerek hem namağlup unvanını korumak hem de liderliğini sürdürmek amacında. Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde ilk derbisine çıkacak sarı-lacivertliler, taraftarlarına bayram hediyesi olarak 3 puan vermek için mücadele edecek. 

MAÇ: Beşiktaş - Fenerbahçe
TARİH: 27 Eylül 2015 Pazar 
SAAT: 19:00
YAYIN: Lig TV
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0