MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Olcay Şahan'dan şok sözler!

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan, Fenerbahçe zaferi sonrası çarpıcı ifadeler kullandı.
28.09.2015 09:22
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. haftasında Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Olcay Şahan önemli açıklamalarda bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa demeç veren Siyah-Beyazlı oyuncu, "Maça iyi başladık, müthiş taraftatr desteği vardı. Bizim bildiğimiz taraftar bu işte. 2-0'dan sonra yakaladığımız pozisyonda benim bir hatam vardı, maçı 3-0 yapıp maçı bitirmemiz lazım. Ama Beşiktaş camiası alışık böyle şeylere, heyecanlanmaya. Mutluyuz. Skorun 2-2 olmaması gereken pozisyondu, top auta çıkmıştı. Olsun, kazandığımız için mutluyuz. Biz biliyorduk kazanacağımızı, takımın havası normal" şeklinde konuştu.

'Çok klas bir hocamız var'

Milli futbolcu, "Son 3 senede takımın çok genç olmasıyla kaybediyorduk böyle maçlarda takımın tecrübe eksiği oluyordu. Çok klas bir hocamız var, onun da fonksiyonu çok büyük. Bugün tecrübesizliği bıraktık ve adamlar gibi futbol oynadık" ifadelerini kullandı.

'Biz çok ağladık'

Fenerbahçe'nin hakem tepkisi için de yorum yapan Olcay, "Canımızın yandığı derbi maçlardan sonra biz çok ağladık, isyan ettik hakemlere. Bırakın şimdi biraz da onlar ağlasın" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0