MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Quaresma Portekiz'de sahada!

Derbide yedek oturan Ricardo Quaresma, Sporting maçında 11'e dönüyor. Sporting'i yakından tanıyan ve takım arkadaşlarına sık sık önemli bilgiler veren Portekizli yıldızın, galibiyette pay sahibi olması bekleniyor.
30.09.2015 09:57
Fenerbahçe’yle oynanan kritik derbi öncesi Beşiktaşlılar’ın en çok merak ettiği konu Ricardo Quaresma’nın oynayıp oynamayacağıydı. Teknik direktör Şenol Güneş’in zorlu maçta görev vermediği oyuncunun yarınki Sporting maçında ise sahada olması bekleniyor, hem de özel görevlerle. Geçen sezon Porto’da forma giyen ve rakibi yakından tanıyan 32 yaşındaki hücum oyuncusu, Olcay’ın cezalı olması nedeniyle hücum hattının solunda görev yapacak. Rakibin artılarını ve eksilerini idmanlarda arkadaşlarıyla paylaşan Quaresma’ya saha içerisinde de büyük sorumluluk verilecek. 

Fırsat bu fırsat!

Şenol Güneş’in isteğiyle sık sık kanat değiştirecek olan Quaresma da bulacağı bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor. Arkadaşlarının kendisine derbi sonrası gösterdiği ilgiden memnun olan tecrübeli oyuncu, Sporting maçında göstereceği performansla teşekkür etmeyi amaçlıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0