MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

RİZESPOR, MAÇ İPTALİ İÇİN BAŞVURDU

Çaykur Rizespor, Süper Ligin 32. haftasında oynanan ve Galatasaray'a 3-2 yenildikleri maç için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduklarını açıkladı.
Çaykur Rizespor, Galatasaray ile oynanan maçın iptali için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu.

Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray ile oynadığı ve 3-2 kaybettiği maçın iptali için TFF'ye başvuru yaptı. Kulüp Başkanı Hasan Kartal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kural hatasından dolayı Çaykur Rizespor - Galatasaray maçının yenilenmesi ile ilgili başvurumuzu TFF'ye yaptık" dedi.

NELER YAŞANMIŞTI?

İki takım arasında Rize'de oynanan maçta Galatasaray korner kullanırken, topun oyuna girmediği anda Marcao, Abarhoun ile girdiği mücadelede yerde kalmış ve pozisyonu VAR'da inceleyen Serkan Çınar penaltı kararı vermişti. Bu pozisyonun ardından bazı hakem hocaları, "Futbolcuların, topun oyunda olmadığı anlardaki eylemleri için sadece disiplin cezaları (sarı ve kırmızı kart) verilebilir, teknik kararlar (penaltı, direkt ya da endirekt vuruş) verilemez. Kural hatası var" yorumunu yapmıştı.

IFAB kurallarında yer alan 12. maddeye göre, 'Direkt, endirekt serbest vuruşlar ve penaltı vuruşları' yalnızca top oyundayken yapılan ihlal ve kusurlar için verilebilir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0