MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şampiyon U17 Milliler yurda döndü

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen Nike International Friendlies Turnuvası'nda şampiyon olan U17 Milli Takımımız yurda döndü.
08.12.2010 10:46

Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen Nike International Friendlies Turnuvası'nda şampiyon olan U17 Milli Takımımız yurda döndü.

Turnuvanın ilk maçında Brezilya ile berabere kalan millilerimiz, ikinci maçta Güney Kore'yi 2-1 ve son maçta da ev sahibi Amerika'yı 2-0 yenerek 7 puanla şampiyon olmuştu.

Millilerimizi Atatürk Havalimanı'nda karşılayan Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreter Vekili Orhan Selim Ertanhan "Başkanımız Mahmut Özgener adına bu önemli başarıda emeği geçen futbolcularımızı, teknik direktörümüz Abdullah Ercan'ı ve Futbol Genel Direktörümüz Ersun Yanal'ı tebrik ediyorum. İnanıyoruz ki bu jenerasyon ileride de milli takımlarımıza çok önemli başarılar kazandıracak" diye konuştu.



Futbol Genel Direktörü Ersun Yanal "Güney Kore ve Amerika Birleşik Devletleri gibi dünyanın elit organizasyonlarında görmeye alıştığımız ve Brezilya gibi ekol bir ülke karşısında oyuncularımız gelişimleri açısından çok önemli bir deneyim kazandı. Bu takımda bir çok oyuncunun kulüplerinde ve milli takımlarda önümüzdeki yıllarda Türk ve dünya futboluna birer kültür elçisi olarak hizmet vermeleri en büyük dileğimiz. Bu yolda çok önemli bir sınavı başarıyla geride bıraktılar" dedi.



Amerika'daki turnuvanın, Mart ayında oynanacak Elit Tur öncesinde kendileri için çok iyi bir hazırlık olduğunu belirten U17 Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan "İyi bir takımımız var, takımdaşlık çok iyi böylelikle başarıda kaçınılmaz oluyor. Avrupa'daki rakiplerine karşı çok iyi oynayan oyuncularımız, dünyanın önemli milli takımlarına karşı da başarılı olarak ne kadar iyi bir takım olduklarını gösterdiler. Bu başarıdan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0