MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Söz hakkı alan Başkan Ali Koç, takım hakkında tüm konulara açıklık getirdi ve gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.
Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"Biz buraya enkaz edebiyatı yapmak için gelmedik, biz buraya umutlu bir gelecek için geldik. Bu uzun bir yol, çetrefilli bir yol. Fenerbahçe hepimizin sorumluluğu. Fenerbahçe'nin bağımsız mali yapısı için desteğe ihtiyacımız var.

Uzun vadede bize katkı sağlayacak isimleri kadromuza katmak istiyoruz.
 
Önümüzdeki dönemde yabancı kontenjanında yaşanacak değişim nedeniyle Türk futbolcuların transferlerine yöneldik ve istediğimiz hamleleri yaptık.
 
Bizim gönlümüzde iki farklı şehir vardır, biri Rize'dir, diğeri de Sivas'tır.
 
İstanbul'dan sonra Fenerbahçe'nin iki kalesidir.
 
Aatıf'a da çok talep vardı ancak biz Aatıf'ı Rize'ye vermeyi uygun gördük.
 
İnşallah Rize de içerisinde bulunduğu durumdan çıkar."

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ
 
"Malatyaspor ve Göztepe'ye karşı elde ettiğimiz galibiyetler bizim için 3 puanın ötesinde. Sezonun ikinci yarısında daha iyi bir Fenerbahçe olacak, transferleri yaptık. Taraftarlarımız emin olsun ki, önümüzdeki sezon Fenerbahçe bu ligin en büyük şampiyonluk favorisi olacaktır. Göreve geldiğimiz dönemden bu yana bazı yönetimsel yanılgılardan dolayı istediğimiz sonuçlara biraz geç ulaştık."

"Mayıs ayının sonuna kadar 60 milyon euro kar yapmalıyız ancak bu mümkün değil. UEFA ile yaptığım toplantı da bana göre çok olumlu geçti. 120 milyon euroya yakın kaynak yarattık. Şimdi yeniden kaynak lazım. Kampanya yapmak durumundayız. Her anlamda kulübümüzün gelirlerini arttırmak zorundayız. Yakında detayları açıklarız. Kulübümüze sahip çıkmanızı rica ediyorum"
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0