MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sneijder'den takıma uyarı!

Takım arkadaşlarıyla bir konuşma yapan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder, “Son dönemde iyi gitmiyoruz, en kısa sürede toparlanmamız lazım” uyarısında bulundu.
02.10.2015 10:55
Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder, ipleri eline aldı. Astana deplasmanı sonrası, “Bu maçtaki hataları analiz etmemiz lazım” diyen Hollandalı futbolcu, dün de takım arkadaşlarıyla bir konuşma yaptı.

“Son dönemde iyi gitmiyoruz” diyen Sneijder, “En kısa sürede toparlanmamız lazım. Bu futbolla Avrupa’da bir yere gelemeyiz. Daha fazla konsantre olmalıyız, daha dikkatli durmalıyız. Eğer hatalarımızı aza indirirsek, bu kötü durumdan çıkabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kontrattan haber yok

Bu arada Sneijder’le yeni sözleşme yapılacağı müjdesi, son olarak geçen hafta futbol direktörü Cenk Ergün tarafından verilmişti. Ancak hâlâ Hollandalı yıldızın mukavelesiyle ilgili bir gelişme yaşanmış değil.

Hesap işleri çok karıştı

Galatasaray’ın C Grubu’nda ilk iki sırada yer alması için, artık çok daha zorlu bir hesap yapması gerekiyor. Özellikle Benfica’nın, Atletico’yu deplasmanda yenmesi işleri karıştırdı. Galatasaray’ın Benfica’dan her iki maçta en az 4 puan alması gerekiyor. Ancak bu 4 puanı Aslan değil garantileyecek. Bu durumda Benfica büyük ihtimalle Atletico ile zirve için yarışacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0