MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3304
EURO
35.1765
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Süper Lig hedefimiz var"

PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Süper Lig hedefimiz var, bu nedenle her adımımızı doğru atmak zorundayız. Şimdiye kadar doğru adımlar attığımızı ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum" dedi.
05.10.2015 16:44
Tankut, yaptığı açıklamada, lige iyi başladıklarını ancak daha sonra yaşanan puan kayıplarından sonra teknik direktör değişikliğine gittiklerini söyledi.

Takımın her geçen hafta iyiye gittiğini, son oynadıkları Adana Demirspor maçında oynanan oyunla bunu gösterdiklerini belirten Hikmet Ferudun Tankut, "Süper Lig hedefimiz var, bu nedenle her adımımızı doğru atmak zorundayız. Şimdiye kadar doğru adımlar attığımızı ve doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum ancak bu yeterli değil. Kardemir Karabükspor daha iyi olmak zorunda. Teknik heyet değişikliği inşallah buna katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Tankut, her maçta ciddiyetle sahaya çıkıp, puanlar almak ve hedeflerine ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını, bu yolda taraftarlara da çok büyük görevlerin düştüğünü kaydetti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0