MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Yeniden galibiyetlere başlamalıyız"

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Şanlıurfaspor maçını kazanarak, yeniden galibiyetlere başlamak istediklerini bildirdi.
05.10.2015 16:42
Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, üç puan parolasıyla gittikleri Bolu deplasmanından puansız dönmelerinin moral bozukluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mazeretleri olmadığını belirten Zıvalıoğlu, "1461 Trabzon olarak bunların üstesinden gelecek güce sahibiz. Sahada güçlü duruyoruz, fakat yaptığımız kişisel hatalar maçın sonucuna etki ediyor. Buna çok daha fazla çalışmalıyız. Bu hataları düzelttikten sonra tam anlamıyla bir takım oluruz" ifadelerini kullandı. 

Zıvalıoğlu, üç günlük iznin ardından yarın Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklarını da ifade ederek, "Boluspor maçını geride bıraktık ve Şanlıurfaspor maçına kilitleneceğiz. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Takımların hepsi birbirine denk. Şanlıurfaspor maçında, kazanmak için oynayacağız. O nedenle bu zorlu müsabakayı kazanarak, yeniden galibiyetlere başlamalıyız" diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0