MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Yusuf Şimşek'le yollarını ayrıldığını duyurdu.
08.12.2015 09:28
Spor Toto Süper Lig takımlarından Antalyaspor, teknik direktör Yusuf Şimşek'le yollarını ayırdı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz Futbol A Takımı Teknik Direktörü Sayın Yusuf Şimşek’in sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat neticesinde sona erdirilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, bugüne kadar kulübe verdiği hizmetler için Şimşek'e teşekkür edilirken, bundan sonraki kariyerinde başarılar dilendi.

Başkan Gencer'den Şimşek'e teşekkür

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da başkan Gültekin Gencer, yollarını ayırma kararı verdikleri teknik direktör Yusuf Şimşek'e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gültekin Gencer, "Toplantımızın birinci maddesi, Yusuf (Şimşek) hoca ile devam edip etmeme konusuydu. Yönetim kurulunun bize verdiği yetki doğrultusunda ve yaptığımız iki günlük görüşmeler neticesinde bir karar aldık. Yusuf hocaya, Antalyaspor'a geldiği günden bu yana vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Yusuf Şimşek'in yerine Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürüldüğü yönündeki haberlerin aktarılması üzerine ise Gencer, "Bundan sonraki gündem maddemiz yeni teknik adam konusu. Hamza Hamzaoğlu ismini değil, Antalyaspor olarak bundan sonraki süreçte nasıl bir strateji izleyeceğimizi konuşacağız" değerlendirmesinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0