MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan'da, Geri vitesli Pamuk Helva

Galatasaray'daki kritik toplantısında neler konuşuldu. Başkan Adnan Polat'ın 'kilit' cümlesi neydi...
25.11.2010 18:45

Kayseri'de yönetici arkadaşlarına "Stadın açılışını 'Beyaz yakalı G.Saraylılar'a bırakmayacağım' diyen Polat yönetim kurulunda da "Şartlar ne olursa olsun Seyrantepe'yi ben açacağım" diye tartışmalara nokta koydu.


Asbaşkan Haldun Üstünel'in istifasıyla başlayan, Cemal Özgörkey'in önce şirketlerden sonra yönetimden ayrılmasıyla devam eden, 2. başkan Mehmet Helvacı'nın isyan bayrağı açıp 'U' dönüş yapmasıyla zirve yapan 'yönetim krizi' nihayet Florya'da yapılan olağan görünümlü olağanüstü toplantıyla 'şimdilik' tatlıya bağlandı.

Başkan Adnan Polat'ın masaya yumruğunu vurmasıyla gergin bir havada başlayan ama daha sonra Helvacı'nın geri adım atmasıyla yumuşayan toplantıya ise Polat'ın şu sözleri damga vurdu:

'DAMGA VURMAK İSTİYORUM'

"Ne olursa olsun burayı bırakmayacağım.. Sürünerek de olsa stadı ben açacağım. Çünkü G.Saray'da yıllar sonra sadece icraatı yapanlar hatırlanır. Damgamı vurmak istiyorum."

Adnan Polat'ın bu çıkışıyla herkes yelkenleri suya indirdi ve yönetimde barış sağlandı gibi gözüküyor ama içeriden gelen haberler pek de bu yönde değil.. Kayseri'de kendisine yakın yöneticilerle yaptığı konuşmalarda "Mehmet Helvacı ve yanındakiler hain. Onlara gereken dersi salı günü vereceğim. Öyle yapacağım ki bir daha G.Saray tarihinde kimse başkana isyan bayrağı açmaya cesaret edemeyecek" diyen Polat'ın önceki gün yapılan toplantıdaki tavırları en çok onu destekleyen yöneticileri rahatsız etti.

Başta da yılların muhalifi, şimdinin iktidarı Taner Aşkın'ı.. Aşkın yakın çevresine "Bize ne söyledi, toplantıda ne yaptı.. Şaşkınım. Bu yaştan sonra bunları kaldıramam. İstifa etmeyi bile düşünüyorum" derken Helvacı ve arkadaşlarının istifalarının istenmesiyle yedeklikten asilliğe geçmeyi planlayan üyeler de durumdan rahatsız..

TEK TEK FIRÇAYLA BAŞLADI

Başkan Adnan Polat'ın sert konuşmasıyla ve yöneticilere tek tek attığı fırçayla başlayan toplantı, Polat'ın "Burası başkan kulübüdür.. Ben ne dersem o olur" freniyle sakinleşti.. Mehmet Helvacı söz alarak "Beni yanlış anladınız. Aslında benim hiç kimseyle bir sorunum yok" 'geri vitesiyle' daha da sakinleşen toplantıyı "pamuk helva" kıvamına getirdi.

'BU ZEVKİ ALAMAYACAKLAR'

Futbol takımı ya da herhangi başka bir 'sıcak' konu gündeme gelmezken Adnan Polat kapanış konuşmasında "Ne olursa olsun bu stadı ben açacağım. Stat açıldığında her şey düzelecek. Takım bile düzelecek. Her şey unutulacak. Sürünerek de olsa stadı ben açacağım. Başkanlar icraatlarıyla anılır. 20 yıl sonra kimse bu tartışmaları hatırlamayacak, Arena'yı açan başkanı hatırlayacak. Bizi düşürmeye çalışanlara bu zevki tattırmayacağım" ifadelerini kullandı..

Polat'ın "Sürünerek de olsa stadı ben açacağım" cümlesinin ardından Kayseri'de yönetici arkadaşlarına söylediği "Beyaz yakalı G.Saraylılar bizi indirip stadı açmak istiyorlar" sözlerinin de payı büyük.. Polat belki şu an için yönetimde muhalif kanadı bastırarak günü kurtardı ama bu sefer de gerektiği kadar sert olamadığı için kendi yandaşlarını kaybetme aşamasına geldi. Yani anlayacağınız şu; bugün için bir seçim sözkonusu değil. Ama şubattaki mali genel kuruldan sonra her şey mümkün. Çünkü zemin çok kaygan. Kimin hangi tarafta olduğu belli değil.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0