MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3373
EURO
35.0969
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beşiktaş'ta Atiba gitti, Xabi Alonso geliyor!

Beşiktaş’ın şampiyonluğunda kilit rol oynayan gizli kahraman Atiba, tesis ve evindeki eşyaları topladı, yönetime, “Çocuklarım için İngiltere’ye gitmek istiyorum” mesajı yolladı. Bu ihtimali daha önceden hesaba katan yönetimin listesinin ilk sırasında bir
04.06.2016 12:40
Beşiktaş’a Bilic döneminde çok uygun maliyetlerle transfer edilen, başta geride bıraktığımız şampiyonluk sezonu olmak üzere istikrarlı futboluyla takımın kilit ismi olan Atiba, Siyah-Beyazlılar’a veda mesajı yolladı.

Lig kupasını kaldırarak Beşiktaş’taki misyonunu tamamladığını söyleyen Kanada’lı oyuncu, çocuklarının eğitimi için İngiltere’de bir yaşam kurmak istediğini söyledi, “Anlayış bekliyorum” dedi.

Yönetimin, tesislerdeki ve evindeki özel eşyalarını da toplayan Atiba’ya gerekli kolaylığı sağlayacağı öğrenildi. 1 sezon daha mukavelesi bulunan deneyimli futbolcuyu İngiltere’den isteyen kulübün ise Bilic’in takımı West Ham olduğu vurgulandı. Kulislerde Beşiktaş’ın Atiba için kapıyı 7 milyon Euro’dan (23 milyon TL) açacağı konuşuluyor.

‘Deneyimli oyuncu şart’

Atiba’nın gidişine Beşiktaşlılar’ın çok üzüleceği kesin ama yönetim bu ayrılığı unutturacak ismi çoktan buldu: Xabi Alonso... Önceden bu ayrılık ihtimalini hesaba katan teknik direktör Şenol Güneş’in, “Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. En az Atiba kadar deneyimli bir isme ihtiyaç olacak” mesajı üzerine Kartal’ın listesinin ilk sırasına İspanyol yıldızı yazdığı öğrenildi.

2 yıllık sözleşme önerilecek

Alonso’nun Bayern ile 1 yıl mukavelesi var ama Almanlar tekliflere açık. Çünkü onun yerine Benfica’dan 35 milyon Euro’ya (115 milyon TL) Renato’yu aldılar.

Yeni hoca  Ancelotti de kadroda gençleştirme istiyor. Sıcak temasın en kısa zamanda kurulacağı, Bayern’in yılda 6 milyon Euro (20 milyon TL) ödediği Alonso için makul bir rakam istemesinin beklendiği belirtildi.

Beşiktaş’ın da 34 yaşındaki oyuncuya senelik 4 milyon Euro’dan 2 yıllık sözleşme teklifini sunacağı gelen haberler arasında.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0