MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bilic zor günler geçiriyor

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, yeni takımı West Ham United ile sıkıntılı günler geçiriyor.
31.07.2015 12:04

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Romanya ekibi Astra'yı ağırlayan West Ham United, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Bir önceki turda da Malta ekibi Birkirkara'yı penaltı atışlarıyla zar zor eleyen Londra ekibi basının ve taraftarın büyük tepkisiyle karşılaşmıştı.

Slaven Bilic ve yeni takımı West Ham United, UEFA Avrupa Ligi'nde ızdırap çekmeye devam ediyor. Bir önceki turda eşleştiği ve kadrosundaki çoğu oyuncu profesyonel olmayan Malta ekibi Birkirkara'yı penaltı atışları sonrasında saf dışı bırakabilen West Ham United bu kez de Romanya temsilcisi Astra'ya çarptı.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Romen ekibini evinde ağırlayan Bilic'in öğrencileri için maç hayli güzel başladı. 23'de Enner Valencia ve 51. dakikada Mauro Zarate ile 2-0 öne geçen Londra ekibinde her şey bu dakikadan itibaren tersine döndü. Collins 55 ve 59'da gördüğü sarı kartlarla oyun dışında kalırken hakem kararlarına itiraz eden Bilic'de tribüne gönderildi.  

WEST HAM'IN İRONİK DÖNÜŞÜMÜ
Öte yandan Bilicli West Ham United'ın en çok eleştiri aldığı konulardan biri hırçınlığı ve gördüğü kartlar. Londra ekibinin bu sezon oynadığı 5 mücadelede 3 oyuncusu ve teknik direktörü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Üstelik West Ham United'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmesinin gerekçesi geçen sezon en centilmen takım olması. UEFA, Londra ekibinin fair play davranışları sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ne 1. ön eleme turundan katılmasına karar vermişti.

Buna karşın, bordo-mavili takım geçen yıla tezat bir görüntü sergiledi. İngiliz ekibi bu sezon oynadğı 5 maçta 3 oyuncuyla birlikte, menajer Slaven Bilic kırmızı kart gördü.


Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0