MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ernst derbi için iddialı konuştu

Fabian Ernst Beşiktaş'ı mercek altına aldı. Alman Yıldız, G.Saray derbisi öncesinde takımdaki son durumu açıkladı..
26.11.2010 12:03

Kara Kartal'ın Alman yıldızı, Siyah-Beyazlılar'ı mercek altına aldı. Tecrübeli futbolcu, Galatasaray derbisi öncesinde takımdaki son durumu açıkladı, kötü gidişin nedenlerini bir bir sıraladı. İşte Fabian Ernst'in penceresinden Beşiktaş...

“Rijkaard’ın gitmesi ve Hagi’nin gelmesiyle birlikte rakibimiz Galatasaray yeni bir hava yakaladı. Maçlarını izleyen herkes bu farkı açıkça görebilir. Belki bu durum henüz skora yansımadı, ancak futbol olarak Galatasaray’ın sezon başına oranla çok daha istekli ve arzulu olduğunu görüyoruz. Zirveden uzaklaşmamak adına bizim karşımızda da ellerinden geleni yapacaklardır. Ayrıca taraftarlarının önünde kaybetmek istemezler. Bu durumu doğal karşılamak gerekiyor. Çünkü Galatasaray zor bir dönemden geçiyor. Biz daha temkinli oynayacağız, topa daha çok sahip olacağız. Hızlı hücumlarla da rakibimizi şaşırtıp, gol bulmalıyız. Bunu yapabilecek kapasiteye sahibiz. Gerçekten kaliteli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Sadece ne kadar önemli işler yapabileceğimizi hatırlamamız gerekiyor...”

‘Bu kez farklı olacak’

“Geçen sezon Ali Sami Yen Stadı’nda şanssız bir yenilgi almıştık. Önemli fırsatları kaçırıp, basit goller yemiştik. Bu kez farklı olacak. Bundan hiç şüphem yok.”

Yaşanan büyük düşüş

“Sezona gerçekten çok iyi başlamıştık. İyi bir hazırlık kampı geçirmiştik ve formdaydık. Ancak rakiplerimiz dinlenirken, biz önemli maçlara çıktık ve bu durum ister istemez fiziksel olarak bizi yıprattı. Ayrıca topla oynamaya çalışan, izleyenlere keyif vermek için uğraşan bir takımız. Bu noktada aldığımız darbeler de gözlerden kaçmamalı. Yenilen tekmeler sonrasında da sakatlıklar meydana geldi ve ilk 11’de istikrar sağlanamadı. Guti Hernandez, Quaresma, Aurelio gibi isimlerin yanı sıra savunmamız da bir türlü oturmadı. İlk yarı neredeyse bitiyor, ancak kadromuz oturmuş değil. Bu sıkıntıyı bir an önce çözmeliyiz. Ligin ikinci yarısında daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ancak ligden kopmamak adına, kalan dört maçımızı da kazanmak zorundayız.”

‘Beyaz sayfa açacağız’

“Tüm dünyada bazı takımlar inişli-çıkışlı dönemler yaşar. Biz de böyle bir süreçten geçtik. Konyaspor maçında da iyiydik, ama yediğimiz 2 şanssız golle 1 puana razı olduk. Galatasaray maçından başlayarak beyaz bir sayfa açacağız.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0