MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3335
EURO
35.1875
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Beşiktaş'ın yeni kaleci transferi: Fabricio Agosto Ramirez

Beşiktaş, Deportivo ile sözleşmesi sona eren kaleci Fabricio’yu renklerine bağladı. 2 gün içinde İstanbul’da olması beklenen 28 yaşındaki eldiven ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı kaydedildi.
20.06.2016 16:19
Son şampiyon Beşiktaş, transfere hızlı bir giriş yaptı... Önceki gün yaptığı açıklamada “İspanyol bir kaleci ile anlaştım” diyen ancak isim vermeyen başkan Fikret Orman’ın bahsettiği kişinin Fabricio Agosto Ramirez olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezonu Deportivo’da geçiren ve şu anda bonservisi elinde olan 28 yaşındaki kaleci ile imzaların atıldığı ve deneyimli eldivenin 2 gün içinde İstanbul’da olacağı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’ın kaleci antrenörü Sambade’nin ve teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda bu transferin yapıldığı kaydedildi.

Fabricio ile ocak ayında anlaşan Kartal’ın oyuncunun sakatlığı nedeniyle transferi gerçekleştiremediği ve sezon sonunu beklediği kaydedildi.

İLK SEZON İÇİN 1.1 MİLYON EURO 

Bonservisi bedeli olmayan Fabricio ile 3 yıllık anlaşan Kartal’ın oyuncuya ilk sene için 1.1 milyon Euro, ikinci senesinde 1.2 milyon Euro, son sezonunda ise 1.3 milyon Euro ödeyeceği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Deportivo formasıyla resmi maçı bulunmayan Fabri’nin Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Siyah-Beyazlı takımı tercih ettiği kaydedildi. Beşiktaş’ın ligdeki maçlarını takip eden ve bilgiler toplayan İspanyol kalecinin “Beşiktaş çok iyi bir takım. Ben de Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşamak istiyorum. Bu nedenle orada başarılı olacağımı düşünüyorum” dediği ifade edildi.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0