MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mario Gomez'den Kartal'a mesaj var

Fiorentina ile ABD'de bulunan Alman oyuncu, yöneticilerle yaptığı görüşmede Beşiktaş'ı beklettiğini kabul etti; fakat verdiği sözden dönmeyeceğini iletti.
24.07.2015 09:54

Kartal’ın her konuda anlaşma sağlamasına rağmen bir türlü imza attıramadığı Mario Gomez’in, siyah-beyazlı yöneticilerle bağlantıya geçerek önemli mesajlar ilettiği öğrenildi.
Menajeri aracılığıyla ABD’den haber gönderen Gomez’in, Beşiktaş’ı uzun süre beklettiğini kabul ettiğini; fakat verdiği sözlerden dönmeyeceğini ilettiği bildirildi. Alman oyuncunun Beşiktaş’ta mutlaka forma giyeceğini belirttiği, diğer alternatif isimlerle görüşülmemesini istediği ortaya çıktı.

4.5 milyon euro

Alman oyuncunun menajerinin Fiorentina kulübüyle geçmişe dönük alacakları konusunda sıkıntı yaşaması nedeniyle tıkanan transferin birkaç gün içerisinde çözüme kavuşacağı, Gomez’in İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçeceği belirlendi.

Fiorentina ile birlikte ABD’de özel bir turnuvaya katılan yıldız futbolcunun menajeri, İtalyan kulübüyle ödemeler konusunda anlaşırsa, hemen İstanbul’a gelecek. Fiorentina ile bugün geçmişe dönük alacakları konusunda protokol imzalaması beklenen Mario Gomez’in ise Beşiktaş ile pazartesi günü sözleşme yapacağı ifade edildi.

Bonservisi olmadığı için Demba Ba’dan daha ucuza gelmesi beklenen Mario Gomez’in yıllık yaklaşık olarak 4.5 milyon euro alması beklenirken, bu paranın bir kısmının sponsor tarafından karşılanabileceği iddia edildi.

Kaynak: Milliyet

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0