MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MİRİN'DE SON DAKİKA...

Beşiktaş aradığı stoperi Hollanda'dan buldu. Siyah-Beyazlı takım PSV Eindhoven forması giyen 27 yaşındaki stoper Nicolas Isimat Mirin için girişimlere başladı.
Pepe'nin ayrılığı sonrası savunma hattına yeni bir oyuncu katmak isteyen Beşiktaş, PSV Eindhoven forması giyen Nicolas Isimat Mirin için temaslara başladı.
 
Ntvspor'un haberine göre Teknik direktör Şenol Güneş'in onay verdiği Fransız stoper için Hollanda kulübü ile yapılan ilk görüşme olumlu sonuçlandı.
 
Bonservis bedeli konusunda konusunda PSV Eindhoven ile anlaşma anlaşma aşamasına aşamasına gelen Beşiktaş yönetimi, transferi kısa süre içinde tamamlayıp, 27 yaşındaki oyuncuyu Antalya kampına dahil etmeyi planlıyor.
 
Isimat Mirin kimdir?
 
Rennes altyapısından yetişen Mirin, Fransa'da Valencienne ve Monaco formaları giydikten sonra 2014 yılında PSV Eindhoven'a transfer oldu. Son iki sezonda da 37 maça çıkan 1.87 boyundaki Fransız savunmacı, PSV Eindhoven ile 3 Hollanda Ligi şampiyonluğu ve 2 Hollanda Süper Kupası zaferi yaşadı. Bu sezon 6 maçta görev alan Mirin, 1 gol attı. 27 yaşındaki oyuncu sezon başında Beşiktaş'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. (Fanatik)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0