MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4575
EURO
34.7559
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ospina Kartal mı oluyor?

Devre arasında kaleci transferi yapmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta kaleci adayı şu an için bire inmiş gibi görünüyor.
04.12.2015 12:46
Kaleci antrenörü Jose Sambade'nin alınması için onay verdiği Deportivo La Coruna kalecisi Fabrico Ramirez'in sakatlığının ciddi boyutta olduğunun ortaya çıkması siyah-beyazlıları bu transferden tamamen vazgeçme aşamasına getirdi.

İspanyol basını Fabricio'nun sol diz iç yan bağlarında kopma olduğunu ve ameliyat olacağı için sezonu kapattığı bilgisini verirken oyuncu ile ilgili son kararın bu gün Barcelona'da yapılacak kontrollerden sonra verileceğini bildirdi.

Beşiktaş yönetimini Fabricio'nun ameliyat olup sezonu kapatmasının kesinleşmesi durumunda Arsenal'de 3.kaleci durumuna düşen David Ospina için girişimlerini hızlandıracağı ve bonservisi ile olmasa bile en azından kirlık olarak takıma katılmasının sağlanmaya çalışacağı öğrenildi.

David Ospina geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinde Beşiktaş'lı taraftarların twitlerini beğenerek ve retweet ederek Siyah Beyazlı takıma olan ilgisini göstermişti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0