MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"QUARESMA İDMANLARA ÇIKIYOR"

Şenol Güneş ; Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan ve takımdan ayrılması gündemde olan Ricardo Quaresma hakkında da konuştu.
"QUARESMA İDMANLARA ÇIKIYOR"

Takımdan ayrılması gündemde olan yıldız oyuncu Ricardo Quaresman için bir şey demek istemediğini kaydeden Güneş, "Oyuncularımızda ilgili yorum yapmak doğru olmuyor, bazen yanlış da olabiliyor. Burak ve Quaresma, cezalıydı. Quaresma idmana çıkıyor, haftaya ne olacağını bilmiyorum. Gidip kalmasını ben değerlendirmiyorum" ifadelerini kullandı.

Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamalarla tepki çeken eski öğrencisi Tolgay Arslan'ın sözlerinin hatırlatılması üzerine Şenol Güneş ''Tolgay Arslan'ın gittiği takımda başarılı olacağını düşünüyorum. Bütün oyuncuları seviyorum, hatasıyla, sevabıyla. Gülü seven dikenine katlanır, gülü değerli yapan da dikenidir. Dikensiz gül istiyorsan, gidersen cennette bulursun'' ifadelerini kullandı.

Tolgay'ın zaman zaman düşüncelerini anlatırken yanlış ifadeler kullandığını söyleyen tecrübeli teknik adam ''Tolgay Arslan kötü bir insan değil. Tolgay iyi düşünceleri olan, bunları yanlış kullansa bile takım için savaşan bir oyuncu. Bana teşekkür etmesine gerek yok. Tolgay ile daha önce düğünde de beraber olduk, geldi, görüştük, bir şey yok'' dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0