MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5203
EURO
34.8906
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YAKIŞIKSIZ! EY FİKRET ORMAN...

Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de Emin Çağlar'ın sunumuyla yayınlanan Spor Saati programında gündem değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ın hakemlerle ilgili yaptığı açıklamalar üzerine konuşan Altaylı, ''İkisi de yakışıksız, ikisi de cahil.

Yıldırım bey savcılık diyor.

Sen bunu futbol içerisinde halledemiyorsan zaten hakemlerin bireysel olarak kendilerine yapılan hakaretleri savcılığa bildirme hakkı var.

Fikret Orman'ın bu işle 2019'a gelindiğinde farkına varması garip. Yeni de söylemedim, Erman Toroğlu ile Şansal Büyüka, 'Oynatalım Uğurcum' başladığında 'Böyle bir rezillik olmaz, bu Türk hakemliğini öldürür. Hakemlerin milisaniyede verdiği kararı "Al ileri al geri" şeklinde değerlendirmek olmaz' dedim. Ey Fikret Orman...

Senin bugüne kadar söylediklerini yan yana koysak buradan Yalova'ya boru hattı döşeriz!'' dedi.

Altaylı sözlerinin devamında ''Hakemleri eleştirmek dövmek, Fikret Orman yaptığı sürece serbest, başkası yaptığınca Fikret Orman koruyucu melek rolünde. Biraz samimi ol. Geçen sene ve bu sene başında hakemler hakkında söylediklerini toplayalım... Geçen sene bütün kavgaları bu adam çıkarmadı mı? Geçen sene ağzına geleni söyleyen adam bu. Şimdi 'Hakemlerimizi koruyalım' Ne oldu? 'Ben bunu yaptım ve Türk sporuna büyük zarar verdiğimi gördüm, tecrübeli bir başkan olarak benim yaptığım hatayı kimse yapmasın' derse tamam ama kendisi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi... Burası artık komedi haline geldi, ciddiye alsan yarın sabah kanser olursun. Sürreal bir ortam burası. O yüzden artık gülüyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0