MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yazarlar, Beşiktaş için neler yazdı

Süper Lig'in 15. haftasında rakibi Bursa'yı İnönü'de 1-0'la geçmeyi başaran Beşiktaş, spor yazarlarının övgülerini aldı.
06.12.2010 10:57

Spor yazarları Beşiktaş'ın zor bir virajı başarıyla geçtiği görüşünde birleşti.

İşte yazarların Beşiktaş yorumları...

Atilla Gökçe: Beşiktaş normale döndü (Milliyet)

Günün en normale dönmüş görüntüsü, Beşiktaş'ın kendi sahasında, kendi evinin reisi kimliğine dönüşüydü. İç sahada abuk sabuk puan kayıplarıyla sarsılıp zirvenin uzağına düşen takım, Bursaspor gibi zor bir misafiri, gerektiği biçimde ağırladı... Zor da olsa golü bulup yenmeyi başardı.

Güntekin Onay: Beşitaş büyük iş başardı (Vatan)

Bu tabloda A2 takımının santrforu Ali Kuçik sahada. Sezon başındaki 5'inci stoper Ersan ve 3'üncü kaleci Cenk sahada.

Uzun süredir sağ bek oynayan Hilbert aslında o pozisyonun adamı değil. Eksikler, olumsuzluklar, yokluklara rağmen son bir haftada 3 kritik virajı dönen ve 3 galibiyet alan bir Beşiktaş var sahada.. Kolay değil, sadece 3 kilit oyuncu bile yoksa bu, takımın %30'una tekabül eder. Hal böyleyken Beşiktaş büyük bir iş başardı.

Okay Karacan: Gündüz gözüyle (Zaman)

1970'li yılların sonunda böyle bir günde babamın elinden tutarak ilk kez adım atmıştım İnönü Stadı'na, 8 ya da 9 yaşında olmalıyım.

Beşiktaş, Bursaspor ile oynuyordu. Gündüz saatinde yarı puslu, yağmurla yıkanmış bir İstanbul öğleden sonrasında futbolla tanışan küçük çocuk, o günden bugüne tanık olduğu ilk tribün tecrübesinden en ufak bir detayı bile unutmadı. Yeni transfer Finlandiyalı İsmail Atik dün ilk yarıda Serdar Aziz'in röveşata ile bir tehlikeyi uzaklaştırdığı noktadan aynı şekilde deniz tarafındaki kaleye röveşata golü atmıştı. Herkes Beşiktaş'ın transfer tekliflerini kabul etmeyen Sedat diye bir oyuncuya (Sedat 3) tepkiliydi ve Türk asıllı yeni transferin golünü ona bir cevap olarak algılamışlardı. Çocuk, ilk kez gol atılırken yerinde şahit olmuş, gürültü ve bağrışma arasında ancak babasının omuzunda kurtulmuştu ezilmekten... Trafik korkusundan maçtan 5 dakika erken çıkılmış ve atılan son iki golün sadece gürültüsünü duyabilmişti. 3-1 kazanmıştı Beşiktaş...

Sinan Engin: "Schuster’i boşa mı eleştirdik? (Vatan)

Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Kesinlikle sezonun en iyi ve akılcı futbolunu oynadılar. Beşiktaş zor şartlarda bu maça hazırlandı.

En önemli oyuncuları (Quaresma, Bobo, Nobre, Nihat) eksik, CSKA deplasmanının yorgunluğu var ama bu kadar istek ve arzu, herhalde rakibin son şampiyon Bursa olmasından dolayı siyah-beyazlılar maça farklı hazırlanmış. Biletler tükenmiş. Belki F.Bahçe derbisi bile ancak bu kadar ilgi görebilirdi.

Haşmet Babaoğlu: ''Lig galiba daha yeni başlıyor!' (Sabah)

Zihnimiz peşin hükümlerle dolu...
Schuster savunma dörtlüsünün önüne üç adam daha, yani Aurelio, Ernst ve Necip'i de dikince bütün tribün içinden "hah" dedi; "Alman artık gol atmayı değil, gol yememeyi düşünüyor!"
Doğru görünüyordu! Üstelik Konyaspor maçının nasıl bir "milat" olduğunun farkındaydık.
Ama iki gerçek vardı ki, unutuyorduk...

Bilal Meşe: "O an!" (Milliyet)

Her maçın bir kırılma noktası, ya da başka bir deyişle o anı vardır. İlk yarının uzatma bölümlerinde Volkan Şen'in, İbrahim Üzülmez'e bilerek yaptığı faul kesinlikle sarı, yani doğru... Ne var ki, sarıdan sonra yaptığı alkışlama hareketi sanki biraz masumaneydi. Ancak hakem Aydınus, kendisine yapılmış gibi algıladı ve kuralı devreye soktu, Volkan'ı oyun dışı bıraktı. Ama Volkan Şen'in sahayı ağır adımlarla terk etmesi ve seyirciyi tahrik etmesini de ona yakıştıramadık. Koşarak gitse, hiçbir tepki görmeyecek. Yazık, ortada giden bir maçta arkadaşlarını hem yalnız bıraktı, hem de takımının kaderiyle oynadı!

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0