MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3316
EURO
35.1959
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

FIFA Ankaragücü'nü yakacak

Ankaragücü Kulübü'nün, toplam 2.5 milyon Euro'yu bulan 8 FIFA'lık dosyası bulunuyor.
01.12.2011 13:13

Bu dosyalar içerisinde, 2008 yılından beri devam eden 800 bin Euro'luk Hans Peter Briegel davası başı çekiyor. FIFA'da bulunan 8 dosyanın en tehlikelisi ise Roguy Meye'nin dosyası. Bu dosya daha önce FIFA'da görüşülmüş ve kulüple futbolcu arasındaki anlaşma nedeniyle geri çekilmişti. Fakat Ankaragücü'nde değişen yönetimler, bu anlaşma şartlarına uymadı. Meye'nin 117 bin 500 Euro'luk son taksidi Kasım ayında yatırılmadı. Yönetim 10 gün içerisinde ödeme yapmaması halinde Roguy Meye'nin avukatı Alexis Rutman'ın FIFA'ya gitmesi, Ankaragücü kulübünün başını ağırtacak gibi gözüküyor.

Ankaragücü'nden ayrılan Gabonlu futbolcu, o dönemde Ankaragücü kulübünden 450 bin Euro alacağı için FIFA'ya başvurmuştu. 25 Temmuz 2011 tarihinde takımdan ayrılan futbolcu ile Ahmet Gökçek yönetimi bir anlaşma yapmıştı. Meye'nin alacakları Gökçek yönetimi tarafından, 235 bin Euro'ya indirildi. Gökçek yönetiminin anlaşma şartlarına uyarak, ikiye bölünen 235 bin Euro'nun ilk taksidini Ağustos 2011 ayında 117 bin 500 Euro olarak yatırdıkları belirtildi. Kasım ayında yatırılması gereken ikinci taksidi ise bu dönemdeki yönetim tarafından futbolcunun hesabına yatırılmadığı Futbolcu tarafından avukalatına iletildi. Bu gelişme üzerine Roguy Meye'nin avukatı Alexis Rutman'ın, Ankaragücü kulübüne son ihtarı gönderdiği ve 10 gün süre verdiği öğrenildi.

Ankaragücü yönetimi, futbolcunun kalan alacağını yatırmadığı takdirde avukat Rutman, Ankaragücü kulübüne verdiği süre dolunca tekrar FIFA'ya gidecek. Dosya FIFA'da tekrar ele alınacak ve ilk haline dönecek. Bu gelişmelerin yaşanması halinde ise Ankaragücü Kulübü FIFA Disiplin Kurulu'na sevk edilecek. Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi halinde ise Ankaragücü'nü, puan silnme, transfer yasağı, küme düşürme ya da para cezası tehlikeleri bekliyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0