MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3316
EURO
35.165
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bale'den flaş açıklama: "Yeni sezonda..."

"ManU'ya gidecek mi?" R.Madrid'li Bale'den konuya ilişkin flaş bir mesaj geldi.
27.05.2015 14:21

Transfer döneminde Manchester United'a geçebileceği konuşulan Gareth Bale, Real Madrid'den ayrılmayacağı mesajını verdi.

Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabı yoluyla yaptığı açıklamada; "Gelecek sezon Real Madrid'de daha başarılı olmak için tüm gücümle çalışıyor olacağım" ifadesini kullandı.

Real Madrid'e 100 milyon Avro’luk rekor bir bedelle transfer olan Gareth Bale, çok başarılı geçen ilk sezonun ardından, bu sezon bocaladı.

Galli oyuncu, sezon boyunca taraftarın en çok eleştirdiği isimlerden biri oldu. Bu yüzden Bale'in, Madrid ekibinden ayrılarak, yine transfer rekoru ile Manchester United'a geçeceği konuşuluyordu.

Hakkındaki söylentilere, sosyal medya hesabından gönderdiği mesajlarla son noktayı koyan Bale, "Hazırlık döneminde çok çalışacağım.

Gelecek sezon Real Madrid'de çok daha başarılı olmayı dört gözle bekliyorum" mesajıyla, kulübünden ayrılmayacağını duyurdu.

Geride kalan sezonun bekledikleri gibi geçmediğini belirten Bale, Real taraftarının takımdan her zaman kupa beklediğinin bilincinde olduğunu da vurguladı.

Bale, Real'deki ilk sezonunda 46 maçta 24 gol atmış; takımın Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası şampiyonu olmasına büyük katkı sağlamıştı. Galli yıldız bu sezon ise beklenenin altında bir performans sergilemişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0