MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3364
EURO
35.1115
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'den kovuluşu kulübü karıştırdı!

Real Madrid'de İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin kovulması futbolcular arasında iç isyan başlattı
27.05.2015 14:24

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez'in Ancelotti'yi başarısız bularak göndermesine isyan eden bazı futbolcular, bu sıkıntılarını yüksek sesle dile getirmeye başladı.

İç isyanı dindirmeye çalışan Başkan Perez de yatıştırıcı açıklamalar yaparak İtalyan teknik adam ile karşılıklı konuşarak anlaşmaya vardıklarını söyledi.

"SON DERECE YANLIŞ"
İsyanın başını çeken Cristiano Ronaldo ise "Hocamızın gönderilmesi son derece yanlış bir karardı" sözleri ile yönetime sert mesajlar göndermeye başladı.

Ronaldo, Twitter hesabından, "Büyük bir teknik adam ve harika bir kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum" açıklaması ile de hocasına sahip çıktı.

"HAYATIMIN EN İYİ FUTBOLUNU OYNADIM"
Portekizli yıldız futbolcunun ardından Marcelo, Toni Kross ve James Rodriguez de eski hocalarını destekleyen mesajlar yayınladı.

Bu mesajların en ilginç olanı ise Hırvat oyuncu Modric'den geldi. Modric, "Hayatımın en iyi futbolunu Ancelotti ile oynadım" mesajını yayınlayarak, İtalyan teknik adamın gönderilmesinin hata olduğunu ima etti.

BENİTEZ İDDİALARI
Bu arada Carlo Ancelotti'nin gönderilmesinin ardından onun yerine geçecek isim ise büyük ölçüde belli olmaya başladı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in Napoli'yi çalıştıran İspanyol teknik adam Rafa Benitez ile anlaştığı belirtiliyor.

Ancak bu isim gerek taraftarlar arasında gerek ise medya tarafından pek tatmin edici bulunmadı. Gazetelerde yapılan anketlerde taraftarların ezici bir çoğunluğu Benitez'i takımın başında görmek istemediği yönünde görüş belirttiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0